Lionel Messi, Sorare İle Anlaşma Sağlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorare’nin marka elçisi PSG’den profesyonel ve ikonik futbolcu Lionel Messi oldu. Birleşme, Sorare ve NFT spor koleksiyonlarının genişlemesini sağlayacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Messi, Sorare İle Yolculuğa Başlıyor

Futbolcu Lionel Messi, artık Sorare’nin hissedarı ve marka elçisi. Son haberlere göre Sorare, Fransız takımı Paris Saint-Germain için Arjantinli forvetin, takımlar ve sporcularla taraftar etkileşimi için yeni ölçütler oluşturmada markasına yardımcı olacağını duyurdu. Ayrıca taze içerik ve hayran deneyimleri geliştirmek için iş birliği yapacaklar.

NFT oyunu, Messi’nin anlaşmanın bir parçası olarak şirkette bir hisse senedi aldığını belirtti. Ancak diğer şartlarının veya hisselerinin boyutunu genişletmeyeceğini açıkladı. Sorare’nin CEO’su ve kurucu ortağı Nicolas Julia, futbol yıldızı ile birleşmenin, organizasyon için dünya çapında çekiş sağlama konusunda anlaşmanın önemli bir bölümünü oluşturacağını söyledi:

“Messi’nin bunu nasıl yapacağımız konusunda yeni standartlar belirlememize yardımcı olacağına inanıyoruz ve yakında üzerinde iş birliği yaptığımız yeni içerikleri ve hayran deneyimlerini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Sorare, kullanıcıların futbol müsabakalarında beş kişilik takımları denetleyip oyuncu kartlarını değiş tokuş etmesine olanak tanır. Kartların kendileri, blok zinciri tabanlı bir sahiplik geçmişine sahip NFT dijital koleksiyonlardır. Sorare’ye göre bu, her kartı “dijital olarak sınırlı” hale getiriyor.

Paris merkezli yazılım şirketinin 185 eyalette 2 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Ayrıca İspanya’nın La Liga ve Almanya’nın Bundesliga’sı gibi 300’den fazla spor takımına ve lige bağlıdır. Daha sonra, futbola olan birincil vurgusunun dışında, basketbol ve beyzbol gibi diğer sporlara doğru arttı.

Lionel Messi NFT’de Dönüm Noktası Belirledi

Buna ek olarak Nicolas Julia, taraftarların futbola olan tutkularını ifade etmek için geniş yollar beklediğini ve bunun da sıkı takipçileriyle bağ kuracak şeylerden biri olduğunu söylediği için spor personeli geride kalmayıp açıklamalarda bulundu. Bununla birlikte açıklamada şunları söyledi:

‘Taraftarlar her zaman tutkularını ifade etmenin ve sevdikleri oyunculara ve takımlara daha yakın olmanın yollarını aradılar. Sorare’nin fantezi oyunuyla dijital koleksiyon öğelerini bir araya getirmesi, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar hayranlara bunu yapmanın yeni yollarını sunuyor.’

Sorare ile yapılan iş birliği, spor yıldızları ve kripto para platformları arasındaki anlaşmanın sonuncusudur. Sorare, daha önce Kylian Mbappe ve Tenis efsanesi Serena Williams ile ortaklıklarını duyurmuştu. New England Patriots oyun kurucusu Tom Brady, son zamanlarda büyük bir likidite krizinin ardından manşetlere çıkan kripto para borsası FTX’e yatırım yaptı.

Messi maaşının bir kısmını, PSG kripto para birimi olan $PSG token olarak ödemeyi kabul etti. Tokenlerin değeri o zamandan beri düşüştedir. Messi’nin Socios ortaklığını duyurduğu Ağustos 2021’deki zirvelerinden bu yana %86 düştü ve ortalama spor hayranları arasında endişeleri artırdı.

Mart ayında Messi, şirketin küresel marka elçisi olmak için Socios ile üç yıllık ayrı bir anlaşma imzaladı. Julia, Sorare ile iş birliğinin “münhasır bir anlaşma” olduğunu belirtti. Ancak bir Socios sözcüsü, Messi’nin şirketle olan sözleşmesinin “hala geçerli” olduğunu ve Sorare’nin doğrudan bir rakip olmadığını söyledi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lionel Messi, Sorare İle Anlaşma Sağlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!