Uhuru NFT Projesinin Lansmanı Yapılıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afrika kıtasının en heyecan verici Web3 şirketlerinden biri ilk NFT projesini başlattı. Projenin ismi ise Uhuru NFT. Ethereum blok zincirinde barındırılan sınırlı bir Afrocentric NFT koleksiyonudur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Afrika İçin Umut Veren Bir Proje

Diğer NFT projelerinden farklı olarak, Uhuru NFT’leri, 21. yüzyıl dijital sanatını kullanarak Afrika kültürü ve yaşam tarzı hakkında hikayeler anlatıyor. Bu proje, Afrikalıların Afrika hikayelerini keşfedebilecekleri Afrika yaratıcılığı için bir metaverse (Uhuruverse) inşa etmeyi amaçlamaktadır.

Uhuruverse, Afrika tarihini, yaratıcılığını, ticaretini ve teknolojisini birleştiren bir 3D sanal dünyayı temsil ediyor. Uhuruverse’de, Afrikalılar da dahil olmak üzere dünyanın her yerinden insanlar geçmiş, şimdi ve gelecek arasındaki noktaları birleştirebilecektir. Kullanıcılar siyah tarihi keşfedip kutlayabilecektir. Afrika ırkının tarihi sadece anlatılmakla kalmayacak, aynı zamanda yaşanacaktır.

İlk Uhuru NFT Koleksiyonu: The Freeman

Uhuru NFT-Freeman Koleksiyonu, transatlantik köle ticaretinin hikayesini anlatan dijital koleksiyonlardır. Bu ticaret 16. yüzyıldan 19. yüzyıla kadar Batı Afrika kıyılarında gerçekleşti. Bu sınırlı sayıdaki NFT sanat koleksiyonu, dünyanın en büyük NFT pazarı Opensea’de satılacaktır. Ayrıca marka, Uhuru NFT sahipleri için benzersiz bir yol haritası, eğitim, şeffaflık ve heyecan verici araçlar sağlayarak kendisini diğerlerinden ayırmaktadır.

Uhuru NFT’nin kurucusu Aso Obinna Eke açıklamalarda bulundu. Afrikalıların internetin bir sonraki yinelemesinde söz sahibi olmasını sağlamak istediklerini söylüyor. Bu nedenle Afrikalı sanatçılar, hikayeciler ve teknisyenlerden oluşan bu dijital topluluğu oluşturmak gündemdedir. Yeniliği teşvik edeceğini, yaratıcılığı körükleyeceğini ve zihinleri dönüştüreceğini söylüyor.

Uhuru Proje Yol Haritası

Projenin yol haritası, ilki 2022’de başlamış olan üç aşamadan oluşuyor. Bu ilk aşama, sosyal medya varlıklarının oluşturulmasını, topluluk geliştirmeyi ve Uhuru NFT ön izlemelerinin açıklanmasını içeriyor. Ayrıca web sitesinin geliştirilmesini, NFT oluşturmayı, kıtlık kontrolünü, ön satışı ve müzayedeyi de içermektedir. Bu aşamadaki bir diğer önemli eylem, ilk koleksiyon olan Uhuru Freeman Koleksiyonunun halka açık madeni parasının yaratılmasıdır.

2023 için planlanan ikinci aşama, proje iş birliklerinin başlatılmasını ve sahipleri özel bir koleksiyonla ödüllendirilmesini içerecektir. Ayrıca, alt kıtalar arasında önemli köle ticareti destinasyonlarının sanal turunun geliştirilmesinin başlatılmasını da içerecektir.

Beş Afrika bölgesinde tanınan hayır kurumları ile topluluk geliştirme programının uygulanması da bunun bir parçasıdır. VR/AR African History X Art deneyiminin yalnızca özel mülk sahipleri için gerçekleştirilmesi de göz ardı edilmemelidir. Üçüncü ve son etap da 2023 yılı için planlanmakla birlikte tam periyodu henüz belli değildir. Ancak eylemler yalnızca üyeler için sanal bir buluşma yerinin başlatılmasını içerir.

Kullanıcılar, etkileşimli teknolojinin dahil edilmesiyle hikayelere katılabilecek ve keşfedebilecekler. Ayrıca Afrika merkezli tarihe odaklanan bir animasyon dizisinin geliştirilmesinin başlatılmasının yanı sıra African Ancestry LLC ile iş birliğinin etkinleştirilmesini de içeriyor. Son olarak, en iyi sanatçılarla sanal bir Afro konseri organizasyonu vardır. Ayrıca tüm sahipler VVIP erişiminden faydalanacak.

Fikri Mülkiyet Hakları ve İndirim Programı

Bazı NFT’ler sahiplerine yalnızca NFT’yi “kullanma, kopyalama ve görüntüleme” hakkı verir. Ancak herhangi bir Uhuru NFT parçasının sahipleri sadece sanatın mülkiyetini almazlar. Sistem, sahibinin tokenin sahipliğini almasını sağlar. Ayrıca tokenin mülkiyetinin kaydı ve başkalarının token üzerinde hak talebinde bulunmasını engelleme hakkı da dahildir.

Topluluğun büyümesine bağlılık için proje ekibi bir kilit noktaya karar verdi. Bu, Uhuru NFT’nin her satışının bir yüzdesinin hayır kurumlarına bağışlanacağı gerçeğidir. Bu şekilde, Afrika topluluğuna uygulanırken SKH’lere odaklanan projelere katkıda bulunmayı umuyorlar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uhuru NFT Projesinin Lansmanı Yapılıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!