Ankr Staking’e, Coinbase Wallet desteği geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, ABD merkezli kripto para borsası Coinbase ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. İş birliği kapsamında, Ankr’ın ‘staking’ platformuna Coinbase Wallet desteği geldi. Bu sayede, artık Coinbase’in kripto cüzdanının Ankr Staking’e bağlanabileceği ifade edildi.  

Ankr Ürün Başkanı Josh Neuroth, konuya ilişkin açıklamasında “Coinbase Wallet bağlantısı, Ankr Staking için en çok talep edilen özelliklerden biriydi. Bu durum, cüzdanın Web3 ve DeFi alanlarıyla günlük düzeyde etkileşime girme konusunda ne kadar çok kişi tarafından kullanışlı bulunduğunu doğruluyor. Her zaman ‘staker’larımızın memnun olmasını sağlamak ve mümkün olduğunca fazla katılımcıya gelir çözümleri sunmak isteriz” ifadelerine yer verdi.  

Ankr Staking’in Coinbase Wallet desteği ne işe yarayacak? 

Ankr Staking’e gelen destek sayesinde artık Coinbase Wallet’ı, platforma bağlamak mümkün olacak. Kripto cüzdanı kullanıcıları, yeni entegrasyon ile platformda likit ‘staking’ yapma imkanı bulacak. Böylece cüzdanda bulunan ve ‘stake’ edilen varlıklar üzerinden günlük faiz alınarak pasif gelir elde edilebilecek.  

Bununla birlikte kullanıcılar, ‘stake’ edilen varlıkların takibini hem Ankr Staking panelinden hem de Coinbase Wallet’ın DeFi sekmesinden yapabilecek. İş birliğinden faydalanmak isteyen masaüstü kullanıcılarının, Coinbase Wallet tarayıcı eklentisini Ankr Staking platformuna bağlaması gerekecek. Mobil kullanıcılar ise aynı işlemi Coinbase Wallet uygulamasının merkeziyetsiz uygulama (DApp) tarayıcısından gerçekleştirebilecek. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ankr Staking’e, Coinbase Wallet desteği geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!