SURREAL Yeni Bir Metaverse Getirecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Servis aracı üreticisi SURREAL, en pratik meta veri deposu aracı olarak tanımlanmıştır. Şirket tarafından yakın zamanda yapılan bir duyuru ile içerik oluşturucular ve markalar için bir Web3 platformu olan eDAO ile ortaklık kurduğunu söyledi. Bu hafta açıklanan iş birliğinin özü, Flipverse olarak bilinen sürükleyici bir metaverse platformu oluşturmaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

SURREAL Flipkart için Metaverse Oluşturuyor

Proje, Hindistan’ın en büyük e-ticaret işi olan Flipkart için tasarlanmaktadır. Flipverse, Flipkart ekosistemini destekleyen e-ticaret platformu için yüksek kaliteli, piksel akışlı sürükleyici bir deneyimdir. Ayrıca alışveriş yapanların, ilişkili markaların ürün tekliflerini keşfetmesini sağlar. Şu anda Flipverse, 100’den fazla ürün sunan 13 markayı desteklemektedir.

Gerçekçi Tekliflere Erişim Sağlıyor

Flipverse, Unreal Engine ile inşa edilmiştir. Müşterileri ve ürün arayanları Flipkart platformuna bağlamak için tasarlanan fotogerçekçi bir sunumdan oluşmaktadır. Ayrıca kullanıcıların, perakendecilerin ürün tekliflerine gerçek zamanlı olarak erişmelerini sağlar.

Konsept, kullanıcılara platformu kullanma sürecinde daha ilgi çekici bir deneyim sunmaktadır. Flipverse, insanların alıştığı geleneksel çevrimiçi alışveriş yerine bir AAA video oyununa benzer. Avatarları kullanarak kullanıcı profillerinin özelleştirilmesini sağlar. Bununla birlikte Flipkart uygulaması aracılığıyla benzersiz oyunlara katılım sunar. Bu oyunlar, alışveriş yapanlar için benzersiz ödüllerin ve yeni e-ticaret deneyimlerinin kilidini açar.

Kazanç Elde Etme

Flipverse, benzeri görülmemiş bir katılıma tanık olan yedi günlük bir Flipverse etkinliğinden görüldüğü gibi, şimdiden geniş çapta kabul görmektedir. Flipkart’tan yapılan bir güncelleme, bir haftalık etkinlik sırasında 103.561 yeni hesabın etkinleştirildiğini gösteriyor.

Ayrıca açıklamada, yeni hesapların %50’sinin Flipverse kullanmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek için meta veriye dahil olduğu belirtildi. Katılımcıların %46’sının metaverse içinde bir saatten fazla zaman harcadığını ekledi. Yayın ayrıca şunları söyledi:

” BENZER şekilde, genel ortalama bekleme süreleri 7,5 ile 10 dakika arasındadır. Bu, karşılaştırılabilir geçmiş kampanyalara göre %1000’lik bir artışı temsil ediyor. Ayrıca 1000’den fazla kullanıcı benzersiz bir kupon kodu topladı ve bunları alışveriş yapmak için kullandı. Son olarak, Flipverse’te görüntülenen her öğe tıklandı ve katılımcılar tarafından etkileşime alındı.”

SURREAL Nedir?

SURREAL, Epic Games’in Unreal Engine’inde yerleşik olarak bulunup tarayıcıya piksel akışıyla aktarılmaktadır. Bununla birlikte hikâye anlatımı, oyun tasarımı ve çok oyunculu daldırma özelliklerini birleştiren metaverse oluşturma için bir hizmet olarak platform yayınlama aracıdır.

SURREAL, sosyal öncelikli, cihazdan bağımsız ve avatar tabanlı bir platformdur. Ayrıca coğrafyalar, endüstriler ve dikeylerdeki markaların, herhangi bir deneyimi hayata geçirmektedir. Bununla birlikte potansiyel müşteriler, çalışanlar, hayranlarla anlamlı ve unutulmaz bir şekilde bağlantı kurmaları için en son teknolojinin gücünden yararlanmasına yardımcı olur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SURREAL Yeni Bir Metaverse Getirecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!