Blockchain Expo World, üniversite öğrencilerine kapılarını açacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk blokzincir teknolojileri fuarı Blockchain Expo World, üniversite öğrencilerini kripto ekosistemindeki deneyimli isimlerle bir araya getireceğini duyurdu. 22-25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’ndeki (İFM) üç farklı salonda ve yaklaşık 16 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek olan etkinliğe, alanında uzman birçok konuşmacının katılım sağlayacağı belirtildi. İstanbul Blockchain Expo, Türkiye ekosistemindeki üniversite öğrencilerini deneyimli isimlerle bir araya getirerek nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedeflediğine işaret etti. 

Aktarılan detaylara göre; Blockchain Expo World, sadece üniversitelerin blokzincir kulüplerine ücretsiz stant alanı ayıracak ve böylece öğrenciler, projelerini tanıtma ve sektörle buluşma imkanı yakalayacak. Etkinlikte alanında uzman isimlerin yanında, birçok kamu kuruluşu da destekçi veya katılımcı olarak yer alacak. Ekosistemin önde gelen isimleri; Talk Expo’da düzenlenecek olan söyleşi, panel ve konferanslarla genç isimlere deneyimlerini aktaracak.  

Blockchain Expo World, ziyaretçilerini metaverse üzerinden de ağırlayacak

“Tek fuar, iki farklı evren” sloganıyla yola çıkan fuar, metaverse üzerinden de sanal ziyaretçiler kabul edecek. Bu sayede fuarı uzaktan takip etmek isteyen farklı ülkelerdeki takipçiler, metaverse üzerinden fuara katılım sağlayabilecek.  

Blockchain Expor World ayrıca; kripto varlık borsaları, kripto para ve blokzincir çözüm sağlayıcıları, metaverse geliştiricileri, kripto varlık madenciliği faaliyetindeki şirketler, oyun geliştiren yazılım şirketleri, fan ‘token’ altyapı sağlayıcıları, geleneksel finans şirketleri, Web3 geliştiricileri, NFT pazar yerleri ve koleksiyon yaratıcılarını da ağırlayacak. Fuara, ilgili STK’lar ve dernekler de katılım sağlayacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Expo World, üniversite öğrencilerine kapılarını açacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!