Avalanche: Kısa Vadeli Kazanç Arayan Yatırımcılar AVAX’ı Yakından Takip Etmeli!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Avalanche’ın Avalanche Rush adlı (AVAX) likidite madenciliği programı, geçtiğimiz Ekim ayında piyasaya sürülmesinden bir yıl sonra tamamlandı. Messari kısa süre önce, performansının ve istatistiklerinin son birkaç ayda ne olduğuna ışık tutan bir tweet yayınladı. 

Messari’nin verilerine göre, Avalanche’ın DeFi teşvik programı Avalanche Rush boyunca AVAX cinsinden ortalama TVL miktarı 126 milyondu veya 3. Çeyrek boyunca ortalama civarındaydı. 

Over the 12 months of @Avalancheavax’s DeFi incentive program Avalanche Rush, the average amount of TVL denominated in AVAX was 126M, roughly the average during Q3.

As TVL reverts back to its mean, it reflects a sustainable utility instead of a value generated by incentives. pic.twitter.com/aygkdTDDS3

— Messari (@MessariCrypto) October 30, 2022

Sadece bu değil, Avalanche 2022’nin 3. çeyreğinde çeşitli olumlu gelişmelere tanık oldu. Bunlar arasında Core, THORChain, Boba Network ve ağın yeteneklerini ve tekliflerini artırmaya yardımcı olan diğerleriyle entegrasyonu da vardı.  

Trader Joe’s Joepegs ve GameFi yenilikleri gibi NFT pazarlarının tanıtılmasıyla, AVAX’ın NFT alanı da yakın zamanda biraz ilgi topladı. Ancak, tüm gelişmelere rağmen, AVAX’ın üç aylık performansı, grafiği çoğunlukla kırmızı olduğu için işarete kadar değildi. 

Ancak mevcut yükseliş piyasası sayesinde AVAX, haftalık %16’nın üzerinde kazanç kaydederek yatırımcılara neşe getirmeyi başardı. Bununla birlikte, üçüncü çeyrekte meydana gelen bu gelişmeler, bu yıl sona ererken yatırımcıları mutlu etmeye yetecek mi?

Avalancheavalanche: kısa vadeli kazanç arayan yatırımcılar avax’ı yakından takip etmeli! 6

AVAX İçin Tüm İşi NFT’ler mi Yapacak?

AVAXNFTStats’ın verileri, AVAX’ın günlük NFT hacminin Ekim ortasında yükseldiğini ve bunun olumlu bir sinyal olduğunu ortaya koydu. Ağda daha fazla sayıda NFT’nin oluşturulmakta olduğunu gösterdi. Sadece bu değil, aynı zamanda AVAX’ın toplam NFT ticaret sayısı da 26 Ekim’de USD cinsinden NFT ticaret hacmindeki artışla birlikte yüksek kaldı.  

Avalancheavalanche: kısa vadeli kazanç arayan yatırımcılar avax’ı yakından takip etmeli! 7

Yatırımcılar İçin Daha İyi Günler…

İlginç bir şekilde, AVAX’ın günlük grafiği, birkaç piyasa göstergesinin umut verici bir ay olasılığına işaret etmesi nedeniyle yatırımcıların sevinebileceğini öne sürdü. Örneğin, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi, 20 günlük EMA’nın 55 günlük EMA’ya hızla yaklaştığını ve yükseliş geçişi şansını artırdığını gösterdi.

Ayrıca, Chaikin Para Akışı (CMF) ve Para Akışı Endeksi (MFI), yükseliş sinyali olan nötr pozisyonun üzerinde direnç gösteriyordu. Ek olarak, Bollinger Bantları (BB), AVAX’ın fiyatının yüksek bir oynaklık bölgesine girmek üzere olduğunu ve kuzeye doğru bir hareketin devam etme şansını daha da artırdığını ortaya koydu. 

Avalancheavalanche: kısa vadeli kazanç arayan yatırımcılar avax’ı yakından takip etmeli! 8

Ayrıca Messari’nin verileri, AVAX’ın hareketliliğin son birkaç gün içinde arttığını ortaya koydu. Bu, önümüzdeki günlerde yaklaşan bir fiyat artışı önerdi.

Avalancheavalanche: kısa vadeli kazanç arayan yatırımcılar avax’ı yakından takip etmeli! 9

Bu da Düşünülmeli

Bununla birlikte, zincir üstü ölçümler yatırımcıların zor günler görmek zorunda kalabileceğini gösterdiğinden, her şey AVAX’ın lehine değildi. Örneğin, AVAX’ın sosyal hacmi ve ağırlıklı duyguları geçen hafta bir düşüş kaydetti. Bu, kripto topluluğunda tokenin popülaritesinin azaldığını gösterdiği için düşüş sinyaliydi.

Üstelik CryptoQuant’ın verilerine göre AVAX’ın stokastiği aşırı alım pozisyonundaydı ve fiyat artışı olasılığını en aza indirdi.

Avalancheavalanche: kısa vadeli kazanç arayan yatırımcılar avax’ı yakından takip etmeli! 10

Avalanche: Kısa Vadeli Kazanç Arayan Yatırımcılar AVAX’ı Yakından Takip Etmeli!
Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolarda Sabit Dururken, Binance Coin (BNB) 11 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!
Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı!
Bitcoin Boğaları 25 Bin Doların Kuzeyine mi İlerleyecek Yoksa BTC Mevcut Aralığı Sürdürecek mi?
Hafta Sonu Özeti: Bitcoin 20 bin Doları Korurken, Dogecoin Bu Hafta %110 Yükseldi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche: Kısa Vadeli Kazanç Arayan Yatırımcılar AVAX’ı Yakından Takip Etmeli! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche: Kısa Vadeli Kazanç Arayan Yatırımcılar AVAX’ı Yakından Takip Etmeli!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!