Puma Metaverse Dünyasında Spor Ayakkabılara Odaklanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Puma, şirketin 75. yıl dönümünü kutlamak için geçen ay başlattığı Black Station deneyimiyle Metaverse’e katılan en son moda devi olmuştur. Puma Metaverse, Black Station deneyimini kendine ait 3 boyutlu uzaysal oyun alanı olarak tanımlamıştır. NFT topluluğunun markayı daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemesini sağlayacak benzersiz bir Web3 alanı olan Metaverse deneyimi, yeni gelişmelerle adından söz ettirmeye başladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Puma Metaverse Dünyasına Özel Spor Ayakkabılarını Tanıttı!

Puma Black Station deneyimiyle, şirketin fiziksel ile dijitali birleştirmesine olanak sağlamaktadır. Bu alana özel katılımcılar bir kripto cüzdanı bağlayabilmektedir. Ayrıca bir Nitro Collection NFT ve Puma Materializer NFT alımı gerçekleştirebilir. Nitro Collection NFT, sahiplerine premium marka NFT’lere erişim sağlayacaktır. Ayrıca Puma Materializer NFT, 2023’ün ilk çeyreğinden itibaren fiziksel çift spor ayakkabı kullanmak için yakılabilecektir.

Şirketin web sitesine göre Futrograde adlı NFT alanı, Puma hayranlarını bir maceraya çıkaran farklı portallar aracılığıyla markanın geleceğini deneyimleyebilmenin mümkün olduğu bir alandır. Başka bir deyişle, ziyaretçiye dijital bir moda deneyimi sunacaktır. Puma Metaverse, ziyaretçilerin fareyi kullanarak dolaşabilecekleri bir alandır. Ayrıca bu alanda, çeşitli Puma ürünleriyle podyumda yürüyen avatarlar bulunmaktadır. Ek olarak, başka deneyimler için farklı portalları ziyaret etmek üzere etkileşimli bir web sitesi yaratılmıştır. Girişim, Puma’nın fijitaller olarak adlandırılan bir hareket olan dijital varlıklara bağlı fiziksel ürünler çıkaran bir dizi diğer üst düzey markayı desteklediğini göstermektedir.

Puma’nın baş marka sorumlusu Adam Petrick, Black Station hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘yirmi yıl önce Black Station, modadaki en yenilikçi tasarımlarımız için Puma’nın eviydi. Ürün tasarımı ve dijital bakış açısından zorladığımız sınırları göz önünde bulundurduk. Bunun için Black Station’ı moda, spor performansı, miras klasiklerimiz ve inovasyon arasında dijital keşif için yeni bir portal olarak geri getirmeyi uygun bulduk’ dedi.

Moda ve Metaverse İlişkileri Güçleniyor!

Metaverse dünyasının en güçlü sektörlerinden biri moda sektörüdür. Moda sektöründe bulunan global şirketler bir bir Metaverse dünyalarına katılım sağlıyor. Ayrıca bazı moda ikonları bu Metaverse deneyimlerine destek olmaktadır. Yakın zamanda kendi Metaverse deneyimini başlatan Puma, Adidas ve Nike gibi kendi rakiplerinin arkasından gitmektedir.

Genel olarak devam eden Metaverse girişimleri, son dönemde biraz azalmış gibi duruyor. Ancak gerçekleştirilen Metaverse girişimleri, önemli şirket veya kişiler tarafından oluşturulmaktadır. Bu durum sektörün yavaşlama döneminde bile destek bulabildiği anlamı taşımaktadır. Ayrıca gerçekleşen bu girişimler, uzun vadede Metaverse için oldukça değerlidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Puma Metaverse Dünyasında Spor Ayakkabılara Odaklanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!