Deneyimli Analiste Göre Dogecoin (DOGE) İçin Boğa Başladı: Cardano’yu (ADA) Geride Bıraktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük market değerine sahip meme token Dogecoin (DOGE), son 7 günlük periyotta %100’e yakın yükseliş performansı göstererek en değerli kripto paralar arasında bir basamak daha yükseldi.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte yükselişe geçen DOGE, en değerli kripto para birimleri arasında Cardano’yu (ADA) geride bırakarak 8. sıraya ulaştı. Bu durumla ilgili bir paylaşımda bulunan ünlü analist Peter Brandt, DOGE’nin yeni bir boğa döngüsüne girdiğini öne sürdü.

Brandt 30 Ekim tarihinde Twitter hesabından bir grafik paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

Bu bir “ayı kanalı”dır. DOGE için Mayıs 2021’de başlayan ayı piyasası sonra erdi.

Brandt’ın paylaştığı grafikte, son dönemde hacminde artış görülen DOGE’nin, yaşadığı yükseliş ile birlikte “düşen kanalı” hacimli ve sert bir mumla kırdığı görünüyor. Birçok analist, trend değişimlerinin bu şekilde hacimli olması gerektiğini söylüyor. Bu nedenle yaşanan hacimli kırılım, DOGE’nin düşen trendini değiştirebilir.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 90 milyar dolar seviyelerine kadar ulaşan DOGE’nin piyasa değeri, mevcut ayı piyasasında yaklaşık 16 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor. Yazım esnasında en yüksek seviyesinin (ATH) %84 altında işlem gören kripto para, son 7 günlük periyotta yaşadığı %100’e yakın artış ile 0,1173 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deneyimli Analiste Göre Dogecoin (DOGE) İçin Boğa Başladı: Cardano’yu (ADA) Geride Bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!