Elon Musk’ın Twitter’ı Yeni Özelliğini Tanıttı: NFT Tweet Tiles

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter, kripto severlerin artık Non-Fungible Token (NFT) pazarlarında tiles alıp satabileceğini bildirdi. Haber Twitter’ın dünyanın en zengin kişisi Elon Musk tarafından devralınması sırasında geldi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Twitter’da NFT Tweet Tiles Entegrasyonu

Özellik, NFT’leri ve kripto para birimlerini içerir. Ayrıca Twitter’ın NFT Tweet Tiles adını verdiği bir entegrasyon sayesinde kullanıcılar yakında, tweet’ler aracılığıyla NFT’leri satın alabilecek, satabilecek ve sergileyebilecekler.

Hâlâ test aşamasında olan özellik, NFT çizimini görüntülemek için bir panele ve pazardaki listelere yol açan düğmeye sahiptir. Şu anda entegrasyon yalnızca dört pazar yeri ile çalışmaktadır. Bunlar, Magic Eden, spor odaklı Jump.Trade, sanat odaklı Rarible ve oyun cenneti Dapper Labs’dir.

İlk bağlı kuruluşların seçimi, çeşitli blok zinciri ağlarını (Ethereum, Tezos, Polygon, Flow,) içeriyor. Ayrıca düzenli olarak dünyanın ilk ve en büyük NFT pazarı olarak anılan OpenSea’nin yokluğunu içeriyor. Bununla birlikte Musk’ın projeye ilgisi bilinmese de Magic Eden, “bunun gerçekleşmesi için” işletmenin yeni sahibine takdirini tweetledi.

Proje Hakkında Daha Fazlası

NFT Tweet Tiles, San Francisco merkezli şirket için bir geri dönüşün işareti olabileceğinden, şu anda Twitter’ın sadık NFT kullanıcıları için kozmetik bir yükseltmeden daha fazlası oluyor. 2021’de Twitter, 221 milyon dolarlık net zarar bildirdi ve uzun süredir kârlılıkla ilgili sorunlar yaşıyordu.

Muhtemelen personel sayısında önemli bir azalmayı içerecek olan giderleri düşürmeye ek olarak, Twitter’ın geçen yıl gelirinin %90’ından fazlasını oluşturan reklamları artırması ve yeni gelir kaynakları bulması gerekiyor. NFT pazar yerleri ile daha yakın bağlar, her iki kutuyu da işaretleyebilme potansiyeline sahiptir.

Entegrasyon, muhtemelen NFT platformlarını Twitter’da reklam yayınlamaya teşvik edecektir. Ayrıca sosyal medya şirketinin gelecekteki satışlarının bir kısmını düşürmesine izin verecek bir format sunmaktadır. Ekim ayının başlarında şirketin bir kripto cüzdan prototipi oluşturduğunu iddia eden altıgen NFT profil fotoğraflarının ve medya raporlarının sunulmasının ardından Twitter, bu hareketle NFT ve kripto para topluluklarına hitap etme çabalarını sürdürmektedir.

Binance’in Twitter için Büyük Yatırımcı Olduğu Onaylandı ve Dogecoin Musk Devraldıkça %30 Arttı

Binance, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasında hisse senedi yatırımcısı oldu. Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hareketle ilgili olarak şunları söyledi:

“Elon’un Twitter için yeni bir vizyon gerçekleştirmesine yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz. Kripto ve blok zinciri teknolojisinin kullanımını ve benimsenmesini genişletmek için sosyal medyayı ve web3’ü bir araya getirmede rol oynamayı amaçlıyoruz.”

Eşzamanlı olarak Dogecoin, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması tamamlanırken %30 arttı. Tokenin fiyatı, Musk’ın kripto ile ilgili yorumlarını takiben sık sık değişiyor. Sosyal medyanın ve kripto korelasyonunun geleceği, Musk’ın en popüler platformlardan birine öncülük etmesiyle birlikte görülmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’ın Twitter’ı Yeni Özelliğini Tanıttı: NFT Tweet Tiles
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!