Busan, iki kripto borsasıyla daha el sıkıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir ve Web3 alanındaki atılımlarıyla öne çıkan Güney Kore’nin en büyük ikinci şehri Busan, blokzincir ekosistemini büyütmek için küresel kripto para borsaları Crypto.com ve Gate.io ile anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında iki kripto borsasının, Busan’da ofis açacağı ve Busan destekli ilk kripto borsasının kurulabilmesi için şehir yönetimine teknolojik destek ve altyapı desteği sağlayacağı ifade edildi.  

Aktarılan detaylara göre; Crypto.com ayrıca, yerel blokzincir girişimlerinin büyümesini desteklemeyi taahhüt etti. Gate.io ise her yıl bin yerel blokzincir uzmanı eğiteceğini dile getirdi. Crypto.com ve Gate.io, Busan ile anlaşma imzalayan dördüncü ve beşinci kripto para borsaları oldu. Şehir yönetimi, daha önce Binance, Huobi Global ve FTX ile de anlaşma imzalamıştı.  

Busan, Asya’nın dijital merkezi olmayı hedefliyor 

Öte yandan; Busan, 2019 yılında yasal blokzincir düzenlemelerinden arınmış özel bölge olarak belirlenmişti. Şehir yönetimi, blokzincir geliştiricilerinin yasal düzenlemeler nedeniyle Güney Kore’nin başka şehirlerinde kısıtlanabilecek projelerini veya fikirlerini getirmelerine olanak tanıyordu. Şehir, bu sayede kendisini Asya bölgesinin dijital merkezi olarak yeniden inşa etmeyi hedefliyordu.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; Crypto.com ve Gate.io temsilcileri, yapılan iş birliğinin bir parçası olarak 27 Ekim ve 29 Ekim tarihleri arasında Busan’daki Blockchain Haftası’na (BWB) da katılım sağlayacak. Etkinlikte ayrıca, küresel kripto sektöründen liderler ve 300’den fazla blokzincir şirketinin standı da yer alacak. Sektör liderleri, etkinlikte açılış konuşması yapacak. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Busan, iki kripto borsasıyla daha el sıkıştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!