Robinhood Platformuna İki Kripto Para Daha Eklendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robinhood tarafından bugün yapılan açıklamaya göre müşteriler artık uygulama üzerinden Aave (AAVE) ve Tezos (XTZ) ile de işlem yapabilecekler.

Merkeziyetsiz aplikasyon (dApp) geliştirmek için kullanılan akıllı sözleşme platformlarından Tezos’un kripto parası XTZ, Robinhood gelişmesine rağmen pek bir hareketlilik göstermedi. CoinGecko verilerine göre XTZ son 1 yıl içerisinde %80 oranında değer kaybetti.

Merkeziyetsiz lending platformlarından Aave’in tokenı ise son 24 saat içerisinde %5’ten fazla değer kazandı. Ancak yıllık bazda, XTZ’ye benzer şekilde AAVE de %70’den fazla değer kaybetmiş durumda.

Robinhood kullanıcıları, platforma AAVE ve XTZ’nin de eklenmesiyle birlikte artık aralarında bitcoin (BTC), ether (ETH), Solana (SOL) ve Polkadot’un (DOT) da bulunduğu 19 kripto parayla işlem yapabiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood Platformuna İki Kripto Para Daha Eklendi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!