Warner Bros, Yüzüklerin Efendisi NFT’lerini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Warner Bros Discovery (WBD), NFT alanına giren ilk büyük Hollywood stüdyosu oldu. Geçtiğimiz gün şirket, en ikonik yapımlarından biri olan 2001 yapımı Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliğinden oluşan sınırlı sayıda bir NFT paketi yayınlayacağını duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Warner Bros Yüzüklerin Efendisi NFT Koleksiyonu!

Açıklamalara göre, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Web3’e bir geçiş olacaktır. Ayrıca Web3’te film deneyimi, NFT paketi, hikayenin 4K bir kopyasını barındıracaktır. Dahası 8 saatlik ek kamera arkası videolarını ve birden fazla sahne arkası videolarını içerecektir. Koleksiyonda, fotoğraflar ve filme dayalı özel artırılmış gerçeklik (AR) koleksiyon öğeleri bulunacaktır.

Warner Bros, 21 Ekim Cuma günü Movieverse platformunda yayınlanacak olan NFT’leri geliştirmek için bir Web3 içerik depolama ve dağıtım platformu olan Eluvio ile birlikte çalışmıştır. Eluvio, Ethereum uyumlu Content Fabric ağındaki tüm içerik verileriyle birlikte NFT’leri de barındıracaktır.

NFT’ler iki versiyon halinde piyasaya sürülecektir. Bunlar sırasıyla Mystery ve Epic’tir. Mystery’de 10.000 NFT kopyası basılacaktır. Ayrıca her biri 30 dolardan satışa sürülecektir. Ayrık Vadi, Shire veya Moria Madenleri’nden sonra biçimlendirilmiş üç etkileşimli gezinme menüsünden biriyle teslim edilecektir. Ayrıca teslim edileceği konumlarla ilgili çeşitli resimler barındıracaktır.

Epic,’te 999 NFT kopyası bulunacaktır. Her biri 100 dolar olarak fiyatlandırılmıştır. Üç gezinme menüsü ve ilgili resim galerilerinin yanı sıra Myster’de bulunmayan ek sanat eserleriyle birlikte piyasaya sürülecektir. Kullanıcılar kredi kartları, USDC, Ethereum (ETH) veya Bitcoin (BTC) kullanarak Yüzüklerin Efendisi NFT’lerini satın alabilecektir.

NFT Konulu Filmler Geliyor!

Bu girişim, Warner Bros’un uzun metrajlı filmleri NFT olarak sunmaya yönelik ilk girişimidir. Şirket, NFT’leri MetaMask cüzdanlarında tutmanın, kullanıcıların Amazon, YouTube veya Apple gibi platformlardan film satın almaktan daha fazla dijital sahiplik duygusu yaşamalarına izin vereceğine inanmaktadır. Bununla birlikte, medya devinin girişimi bazı kesimlerde hoş karşılanmamıştır.

Film ve TV eleştirmeni Charles Pulliam Moore, insanların 8 saatlik bonus videolarla birlikte filmin fiziksel kopyalarını zaten satın alabileceklerini savunmaktadır. Ayrıca kalıcı olarak sahip olabileceklerini ve NFT’lerin sınırlı işlevselliğinin, onları sınırlayacağını söyledi. Genel olarak girişim olumlu karşılanmıştır. Ayrıca bu tarz girişimler NFT sektörünün geleceği için oldukça önemlidir. Bu girişimlerin devamı sektörü canlı tutmaktadır. Yaşanan ayı piyasasına rağmen çoğu girişim adından fazlasıyla söz ettirmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Warner Bros, Yüzüklerin Efendisi NFT’lerini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!