Terra geliştiricileri ekosistem finansman programı için revize teklif sundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Luna Classic (LUNC), eski adıyla LUNA’yı, TerraUSD Classic (USTC) ve Luna 2.0’ı (LUNA) içeren Terra ekosisteminin geliştiricileri, pazartesi günü 95 milyon LUNA dağıtmayı öneren revize bir genişleme planı teklif etti. Terra’ya göre yeni teklif, ekosistemde geliştirme yapmaya teşvik etmeyi ve ilk teklifteki sorunları çözmeyi amaçlıyor.

İlk planda toplam LUNA arzının yüzde 10 civarı, yani 100 milyon LUNA’nın ekosisteme dağıtılması, miktarın yüzde 80’inin ise geliştirici madencilik ödüllerine ayrılması öneriliyordu. Terra ekibi, şimdi ise protokolde az sayıda projenin kalması ve rekabet eksikliği nedeniyle madencilik ödüllerinin düzgün dağıtılamayacağını düşünüyor.

Geliştirici madencilik ödülleri, yeni teklife göre 80 milyon LUNA’dan 20 milyon LUNA’ya indirilecek. 50 milyon LUNA ise ekosistemde merkeziyetsiz borsa kurulması için teşvik olarak likidite madenciliği ödüllerine ayrılacak. 20 milyon kadar LUNA ise geliştirici hibelerine ayrılacak ve bir alıcı, proje başına yılda en fazla 125.000 LUNA alabilecek. Son olarak, 5 milyon LUNA kullanıcılara dağıtılacak.

1/ Attention #LUNAtics, a new proposal has just been posted on Agora outlining a new ecosystem expansion program – The Terra Expedition https://t.co/wW92766GXj

— Terra Powered by LUNA (@terra_money) October 17, 2022

Fonların dağıtılmasını TerraForm Labs (TFL) çalışanları, topluluk liderleri ve dışarıdan uzmanlardan oluşan yedi kişilik bir komite denetleyecek. Komitede görev süresi bir yıl olarak ve TFL çalışanı olmayanlara aylık 1.000 LUNA verilecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra geliştiricileri ekosistem finansman programı için revize teklif sundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!