Neo Tokyo Citizens Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neo Tokyo Citizens, Neo Tokyo Metaverse’de yer alan bir NFT koleksiyonudur. Bu makalede NFX Haber olarak Neo Tokyo Citizens nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak projenin fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz.

Neo Tokyo Identities Nedir?

Ethereum üzerine inşa edilen ve Neo Tokyo Metaverse’de yer alan bir dijital koleksiyon setidir. NFT pazarına girer girmez ses getiren bir proje olmuştur.

80’ler, animelerin popüler olduğu bir dönemdi. Çoğu retro-fütüristik konseptlerle yaratılmıştı. Neo Tokyo filmi de bundan dolayı büyük bir hit oldu. Bu proje de o dönemden ve Neo Tokyo’dan ilham almıştır. NFT’ler dört kategoriye ayrılmıştır. Bunlar; Neo Tokyo Identities, Neo Tokyo Vault Cards, Neo Tokyo Item Caches, Neo Tokyo Lands.

Neo Tokyo Identities; oyun içi kimlikleri temsil etmektedir. Koruma, asistanlık veya kulüp sahipliği gibi birçok meslek bulunmaktadır. Her kimlik farklı özelliklere sahiptir ve ayrı metin renkleri bulunmaktadır.

Vaults; banka hesaplarına benzemektedir. Meta veri tabanındaki kritik finansal ayrıntıları içermektedir. Item Caches ise giyim, otomobil ve silah gibi eşyaları içermektedir. Son olarak Lands ise metaverse boyunca dağılmış arazi parçalarıdır. Bu parçalar birlikte Neo Tokyo metaversini oluşturmaktadır.

Neo Tokyo Citizens Nedir?

Neo Tokyo NFT koleksiyonu Identities ile başlamıştır. Ancak daha sonra “kimlik sahipleri” Kong Klimb adlı bir mini oyun oynayarak “kasalarının” bazı özelliklerini elde edebilmektedir. Ardından kasa sahipleri ise nadirlik elde etmek için başka bir mini oyun oynamıştır. Setin ilk üç parçasının tümüne sahip olan herkes tapu talebinde bulunabilmektedir. Son olarak ise dört parçanın tümüne sahip olanlar Neo Tokyo Citizen talep etmek için kodlarını yükleyebilmektedir. Kod dizeleri olan kimliklerden farklı olan Citizen’lar, son derece ayrıntılı sanat eserlerine sahip tam teşekküllü karakterlerdir.

Neo Tokyo Identities Kurucusu Kimdir?

YouTuber ve oyun geliştiricisi Alex Becker ile Superfarm NFT platformunun yaratıcısı Elliot Wainman’ın projesidir. Alex Becker, bu proje dışında Source Wave ve Market Hero gibi oyun projelerinin kurucusudur.

Neo Tokyo Citizens Fiyatı Nedir?

Koleksiyon bu yazı yazıldığı sırada OpenSea üzerinde oldukça yüksek 6,69’luk ETH taban fiyatıyla işlem görmekteydi. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 8765 ETH ile dikkat çekmektedir. 

Neo Tokyo Citizens’in OpenSea pazarında sergilenen 2 bin civarında NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyonu elinde tutan kişi sayısı şu anda OpenSea verilerine göre 1.961 kişidir.

Neo Tokyo Citizens Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ama koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Neo Tokyo Citizens NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı ve bu Ether’i kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Final adımında ise yatırımcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Neo Tokyo Citizens Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!