Binance’in Madencilik Havuzundan Dev Proje: Bitcoin (BTC) Madenciliğini Desteklemek İçin 500 Milyon Dolarlık Fon

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’in madencilik havuzu Binance Pool, kripto para madencilik endüstrisini desteklemek için 500 milyon dolarlık bir proje başlattı.

Binance Pool kısa süre önce Bitcoin (BTC) madenciliği ve altyapı sağlayıcılarını desteklemek için 500 milyon dolarlık bir proje duyurdu. Binance Pool için türünün ilk örneği olarak açıklanan bu proje, küresel olarak hem kamu hem de özel mavi çipli Bitcoin madenciliği ve dijital varlık altyapısı şirketlerine güvenli borç finansmanı hizmetleri sağlamak üzere tasarlandı.

Duyuruya göre Binance Pool, şartları sağlayan uygun madencilere vadeleri 18 ile 24 ay arasında değişen kredi imkanları sağlayacak. Bunun karşılığında ise %5 ila %10 arasında değişen faiz oranları talep edilecek. Şirket ayrıca söz konusu gönderide, bulut madenciliği ürünlerini piyasaya sürmeyi planladığını ve bu konuda kendileriyle çalışacak bulut madenciliği hizmet sağlayıcıları arayışında olduklarını ifade etti.

Öte yandan Binance Pool, kısa süre önce Ethereum forku olan ETHPoW (ETHW) için bir madencilik havuzu başlatmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Madencilik Havuzundan Dev Proje: Bitcoin (BTC) Madenciliğini Desteklemek İçin 500 Milyon Dolarlık Fon
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!