Blockchain Expo World ile Türkiye’de Bir İlk Gerçekleşiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk blockchain teknolojileri fuarı Blockchain Expo World, kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Birçok sektöre fırsat kapıları aralayan blockchain teknolojisinin değeri gün geçtikçe artıyor. Artan ilgiyle birlikte blockchain ile bağlantılı yapılan çalışmalar da hızla devam ediyor. Kripto para borsalarından blockchain çözüm sağlayıcılarına kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren şirketler Blockchain Expo World’de sahne almak için gün sayıyor.

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World

Blockchain Expo World, 22 ve 25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde, alanında ünlü birçok ismi ve binlerce kişiyi ağırlayacak. Fuar, fiziki ortamın yanı sıra metaverse’de sanal ziyaretçilerine de kapılarını açacak.

İlginizi çekebilir: LayerZero, Aptos’la Entegre Olacak

Üç gün boyuna sürecek olan fuarda, metaverse, kripto para, NFT, web3 ve blockchain ile ilgili çok daha fazla şirket sahne alacak. Aynı zamanda, fuara ilgili STK’lar, dernekler ve öğrenci kulüpleri de katılım sağlayacak.

blockchain expo world 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) denetiminde düzenlenen blockchain fuarı, alanlarında ün sahibi olan birçok ismi konuşmacı olarak ağırlayacak. Söyleşi, panel ve konferansların Talk Expo’da düzenleneceği fuarda, birçok kamu kurumu da destekçi ve katılımcı olarak yer alıyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Expo World ile Türkiye’de Bir İlk Gerçekleşiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!