Twitter Fenomeni Ücretsiz 50 Bin Dolarlık MAYC Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Twitter NFT topluluğu fenomeni ShiLLin_ViLLian, 50 bin dolar değerinde nadir bir Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT aldı. Hediye, NFT topluluğunun önemli bir takipçi kitlesine sahip başka bir üyesi olan machibigbrother’dan tarafından verilmiştir. MAYC hediyesinin haberi, NFT topluluğunu ikiye böldü. Ayrıca birçok kişi, kertenkele PFP karakteri ShiLLin_ViLLian için mutluluğunu dile getirdi. Bazıları için bu hediyenin şüpheli nedenleri bulunmaktadır. Ayrıca ahlaki olarak yanlış bir harekettir. Bununla birlikte geriye kalan hayranlar, machibigbrother’ı çeşitli NFT dolandırıcılığı, rugpull ve 22 binden fazla ETH’yi zimmetine geçirmekle suçladığı bir ZachXBT ileti dizisine etiketlemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Twitter Fenomeni MAYC NFT’yi Ücretsiz Aldı!

Nadir MAYC NFT’nin yeni sahibi ShiLLin_ViLLian olarak bilinen Alex’tir. Alex, son birkaç ayda NFT Twitter topluluğunda şu anki ününe yükselmiştir. Ayrıca Farokh’un podcast’i Rug Radio’da yer aldı. Twitter Spaces’ta genellikle çok zaman geçirmektedir. Ayrıca şu anda 80 bini aşkın Twitter takipçisi ile NFT camiasında daha etkili hale gelmiştir.

MAYC NFT’nin (15327) hediyesiniden sonra, hayranlar tarafından tepkiler başlamıştır. Durumu netleştirmek için ShiLLin_ViLLian, NFT ile ne yapılacağına dair bir anket gerçekleştirmiştir. İlginç bir şekilde katılımcıların üçte biri (yüzde 33,9), ShiLLin_ViLLian’ın NFT’yi tutması gerektiğini söylemiştir. Ancak yüzde 32’si yakması gerektiğini, yüzde 24,2’si satması gerektiğini söylemiştir. Sadece yüzde 10’luk bir kesim onu Machi’ye iade etmesi gerektiğini söylemiştir. NFT hediyesi ve tartışması, yeni Twitter fenomeni ShiLLin_ViLLian’ı etkilemiştir. Paylaştığı tweet’te, ‘bu geceden sonra kripto Twitter’a ara veriyorum. Bu hesabın hediye kabul etmesine pek çok kişinin üzüleceğini düşünmemiştim’ yazdı.

Hediyeyi Gönderen Machi, Dolandırıcı mı?

Bir başka popüler NFT fenomeni olan Threadoor, Machi’nin hediyesini kutlayan herkese sürprizlerini duyurdu. Attığı tweet’te, ‘Machi’yi kutlayan herkes ShiLLin_ViLLian’a bir mutant veriyor. Ancak Machi’nin 22.000 ETH çaldığını ve sağlamlaştırdığını unuttunuz mu? Machi’nin konseyde olması gerektiğini söyleyen yorumlar gördüm. Bu alanı geride tutan şey budur’ yazdı.

Suçlamalar, ünlü Blockchain dedektifi ZachXBT’nin haziran ayındaki bir tweetine ve makalesine bağlanmaktadır. Dedektif ayrıntılı araştırmalarından birinde, Machi’nin dolandırıcılıkla 22 bin ETH’yi zimmetine geçirdiği sonucuna varmıştır. Tabii ki bu sonuç, yasal olarak bağlayıcı değildir. Ayrıca Machi iddiaları defalarca reddetmiştir.

MAYC NFT’yi son Twitter NFT fenomenine ücretsiz olarak göndermek olumlu bir harekettir. Ancak bu tür bir hediyeyi hem yasal hem de ahlaki olarak kabul etmenin getirdiği sorumluluklar bulunmaktadır. Şimdilik, jüri Machi’nin hain olup olmadığına karar verememiştir. Ayrıca bazı hayranlar sektörde yaptığı iyi şeylere dikkat çekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Twitter Fenomeni Ücretsiz 50 Bin Dolarlık MAYC Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!