Emirates, Metaverse Eğitimi için 4000 Kişiyi İşe Alıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Dubai Metaverse Meclisi’nde, Emirates baş işletme görevlisi, havayolunun Metaverse’de eğitmek için 4.000 kişiyi işe alacağını açıkladı. Ortalama bir insan Metaverse’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını veya ne için kullanılabileceğini hala tam olarak anlamamaktadır. Ancak bu, başkalarının onu zaten kullanmadığı anlamına gelmemektedir. Kuruluşlar, işletmeler ve hatta hükümetler bu yeni teknolojiyi, verimliliği ve iletişimi geliştirmek için nasıl kullanılabileceğini araştırmaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri için Metaverse, çalışanlarını daha verimli ve gerçekçi bir şekilde eğitme fırsatı sunmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Emirates 4000 Kişiyi Metaverse için Eğitecek!

Geçen hafta düzenlenen Dubai Metaverse Meclisi’nde Emirates Havayolları, Metaverse’de yeni işe alım planlarını duyurdu. Şu anda, ülkedeki en büyük havayolunun 16.000 kabin ekibi üyesi bulunmaktadır. Yıl sonuna kadar 20.000’e çıkarmayı planlamaktadırlar. Ayrıca bu 4.000 yeni çalışan VR’da deneysel eğitim alacaktır. Ekip üyeleri Metaverse ve VR gözlüklerini kullanarak simüle edilmiş bir uçakta yürüyebilecek. Bu, mutfaktan güvenlik prosedürlerine kadar her şeyi öğrenmelerine yardımcı olacaktır.

Emirates COO’su Adel Ahmed Al Redha, VR’nin bir uçağa yürümeyi simüle etmek için kullanıldığını açıkladı. Açıklamalarına göre amaçları, havayolunun hizmetini iyileştirebilmesi için her ayrıntıyı analiz etmektir. Metaverse, Emirates’in A350’yi yapılandırmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca mürettebat üyelerine uçağın 2024’te nasıl görüneceğini ayrıntılı olarak göstermesine olanak sağlamaktadır. Emirates, uçak sergilemenin yanı sıra mürettebatını gerçekçi simülasyonlarda eğitmektedir. Bu eğitimin içinde, gerçek hayatta yeniden yaratılması zor olan acil durumlar bulunmaktadır. VR kullanarak mürettebat, asi bir yolcu veya tıbbi bir acil durumla başa çıkmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemektedir.

Dubai Metaverse Stratejisi

Dubai’nin Metaverse planları son dönemde herkes tarafından bilinmektedir. Nisan ayında Dubai hükümeti, Metaverse Stratejisini başlatmıştır. Amaç Metaverse, Blockchain ve kripto alanında çalışan şirketlerin sayısını artırmak olarak lanse edilmiştir. Önümüzdeki beş yıl içinde Dubai, önde gelen Metaverse ekonomilerinden biri olmayı planlamaktadır. Strateji, şehrin hedefine ulaşmasına yardımcı olacak bir dizi girişimi içermektedir.

Dubai’nin Metaverse planlarına şimdilik verilen tepkiler genel olarak olumlu görünmektedir. Emirates şirketin Metaverse, NFT ve Web3 ile ilgili projelerinde çalışmak üzere dünyanın dört bir yanından mühendisleri, işe çağırmaktadır. Ayrıca bilim adamlarını ve diğer uzmanları bir araya getirmeyi planlamaktadır. Şirket son olarak, halihazırda hem hizmet tabanlı hem de tahsil edilebilir NFT’ler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Emirates, Metaverse Eğitimi için 4000 Kişiyi İşe Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!