UPS Kargo, Metaverse Dünyasına Giriş Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük nakliye ve paket tedarik hizmetlerinden biri olan UPS, Metaverse’e giriş yaptı. Şirket, Decentraland’da bir yer satın alarak Metaverse alanını başlattı. Ayrıca şirket, sanal dünyadaki küçük işletmeler ile çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Kurulan alan, etkinlikler ve eğitim amaçlı kullanılacaktır. Alan, The Helping You Be Unstoppable Store ve Fast Company şirketleri ile ortaklaşa kurulmuştur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

UPS, Metaverse Girişimini Başlattı!

United Parcel Service (UPS), ilk olarak nisan ayında ticari marka başvurularında bulunmuştur. Sonradan ortaya çıkan başvuruların detayları NFT’leri ve Metaverse’ü içermektedir. Şirketin yaptığı son açıklamaya göre, aradan geçen 5 aydan sonra Metaverse alanı kuruldu. Bununla beraber UPS, satış ve pazarlama gibi kilit alanlarda küçük işletme pazarı için eğitim sunan benzersiz bir mekan başlatmıştır.

Yapılan açıklamalara göre alanda iletişimi, The Helping You Be Unstoppable Store çalışanları sağlayacaktır. Ancak UPS çalışanlarıyla birebir etkileşim, ilk etapta olmayacaktır. Gelecek zamanda Metaverse evreninde, Decentraland’dan ayrılmak zorunda kalmadan kargoları göndermenize izin veren bir UPS hizmeti gerçekleştirilmek istenilmektedir. Bunun başarılabilmesi, genel olarak Metaverse’ün genel başarısına bağlıdır. UPS’un bu hamlesi, Web3’e geçiş yapan ikonik Web2 şirketlerinin sonuncusu olarak bilinmektedir. Geçen hafta Disney, Web3 planlarını genişletirken Metaverse ve Web3 avukatlarını işe alacağını duyurmuştu.

Metaverse’te Eğitim

UPS, küçük şirketlere yardım etmek istemektedir. Ayrıca öncelikle Metaverse alanında buna odaklanmaktadır. Yeni ademi merkeziyet alanında gerçekleşecek etkinliklerde bazı önemli konuşmacılar yer alacak. Özellikle, bu uzmanlar bir işletmeyi yönetmenin temel yönleri hakkında konuşmalar gerçekleştireceklerdir. UPS ekibi, sürükleyici ve dinamik bir öğrenme deneyimi sağlamayı amaçlayan bu son girişim üzerinde titizlikle çalıştığını açıklamıştır. Metaverse sayesinde, koltuğunuzdan kalkmadan dünya çapındaki küçük işletme uzmanlarından bir şeyler öğrenmek, büyük bir fırsat olacaktır.

Metaverse geliştirilmeye devam ettikçe, alanlarına olan bakış açıları da gelişmektedir. Metaverse’te eğitim ilk etapta çok verimli olarak görünmese de şu anda hemen hemen bütün Web3 girişimleri bu konu hakkında araştırmalar gerçekleştirmektedir. Metaverse eğitimleri zaman içerisinde farklı etkileşim alanlarını geliştirebilir. Bu nedenle işletmeler, bu konuya oldukça fazla önem vermektedir.

Metaverse, eğitim, moda, sağlık ve spor sektörlerinde son dönmede oldukça popülerdir. Bu nedenle girişimler, çoğunlukla bu alanlardan gelmektedir. Her dönem bir alana yoğunlaşan sektör, şu anda kendi gelişimine de zaman ayırmalıdır. Zaman ve mekan kavramını ortadan kaldırması beklenen girişimler, oldukça destek görmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
UPS Kargo, Metaverse Dünyasına Giriş Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!