Kurumsal Yatırımcılar Kripto Para ürünlerine Temkinli Yaklaşıyor: Ekim 2020’den Bu Yana En Düşük Seviye Kaydedildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında son haftalarda, küçük çaplı girişler kaydedildi. Bu durum, kurumsal yatırımcıların kripto paralara tereddütle yaklaştığının bir göstergesi olarak yorumlandı. Avrupa’nın en büyük dijital varlık yönetim şirketi konumunda bulunan CoinShares tarafından paylaşılan “Dijital Varlık Fonu Akışları” raporunda değerlendirmelerde bulunan Araştırma Direktörü James Butterfill, üst üste üçüncü haftada da kripto paralara küçük girişlerin olduğunu, bunun soğukkanlı kurumsal duyarlılığına işaret ettiğini belirtti.

“KURUMSAL YATIRIMCILAR TEREDDÜTTE”

James Butterfill

James Butterfill, raporundaki değerlendirmesinde, “Para akışları küçük kalıyor ve bu, yatırımcılar arasındaki tereddüte işaret ediyor. Bu durum, 2020’nin Ekim ayından bu yana hafta içerisinde kaydedilen en düşük seviye olan 886 milyon dolar ile yatırım ürünlerinin işlem hacmini de yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

GİRİŞLER KÜÇÜK, ÇIKIŞLAR DENGELİ

26 – 30 Eylül haftasında Bitcoin’e (BTC) odaklı fonlara en yüksek para girişi sadece 7,7 milyon dolar ile sınırlı kaldı. Öte yandan Ethereum (ETH) ürünlerine yapılan girişler ise sadece 5,6 milyon dolar ile daha da geride kaldı. Diğer yandan short Bitcoin ürünlerine 2,1 milyon dolarlık giriş kaydedilirken; Polygon (MATIC), Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX) ürünlerinde 3,5 milyon dolarlık çıkışlar kaydedildi. Söz konusu fonlarda Solana (SOL) 700 bin dolarlık çıkış görürken, çoklu yatırım ürünlerinde aynı haftada 400 bin dolarlık çıkış kaydedildi. Geçtiğimiz hafta Solana ağında hatırlanacağı üzere 6 saatlik bir işlem kesintisi yaşanmıştı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Yatırımcılar Kripto Para ürünlerine Temkinli Yaklaşıyor: Ekim 2020’den Bu Yana En Düşük Seviye Kaydedildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!