Blockchain Oyunu Forge Arena, Epic Games Store’da Yayınlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wax Blockchain’deki taktik FPS oyunu olan Forge Arena, Epic Games mağazasından Aralık 2022’den itibaren indirilebilecektir. Forge Arena, birkaç hafta önce Blankos Blockchain Party’nin eklenmesinden sonra Epic Games platformunda piyasaya sürülen ikinci NFT oyunu olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Forge Arena Beta Sürümü Yayınlandı!

Fortnite’ın yapımcısı Epic Games, kapalı Beta testinin 2022’nin sonundan başlayarak aşamalı olarak ev sahipliği yapacaktır. Alfa test dönemi sona ermiştir. Ayrıca sunucular kapalı betayla beraber hazırlık aşaması için kapatılmıştır. Yol haritasına göre, oyuncuların oyuna erişim elde etmesi için test aşamaları gerçekleştirilmektedir. Ayrıca testler, sınırlı sayıda olmak kaydıyla Haziran 2023’e kadar devam edecektir.

NewGen Labs, konuyla alakalı açıklama paylaştı. Açıklamada, ‘sizi sınırlı bir süre için yeni haritayla beraber oyuna katılmaya davet ediyoruz’ dedi. Kapalı beta testine katılanlar, her ikisi de Epic Kill olarak adlandırılan bir AK veya M4 hatıra özel silah ödülü kazanacaktır.

Kapalı betanın özellikleri şirket tarafından açıklanmıştır. Açıklamalara göre, sadece 1. aşama özellikleri bellidir. Bunlar arasında göze ilk çarpan, Epic storeda kapalı beta lansmanıdır. Açıklamalara göre, liderlik sıralaması olacaktır. Ayrıca güncelleme, Unreal motorunun yükseltilmesinden kaynaklanan hata düzeltmelerini içerecektir. Testler sona erdiğinde, Epic Games Launcher’a hazırlanmak için tüm sunucular kapatılacaktır. Oyun daha sonra Los Angeles 2023 ile aynı zamana denk gelecek şekilde haziran ayında Epic Games mağazasında açık beta testini başlatacaktır.

Kapalı Betanın Oynanması Ücretsiz Olacak

Kapalı beta oyunu, oynaması ücretsiz bir oyun olarak çıkacaktır. Tek yapılması gereken giriş yapmak ve oynamaya başlamaktır. Oynaması ücretsiz sürümde eksik olan tek şey, NFT dış görünümlerini kullanılamayacaktır. Ancak oyunun dijital ekonomisine katılmak ve dış görünümleri kullanmak için bir WAX cüzdanının bağlanılması gerekmektedir. Forge Arena’nın arkasındaki ekip, birçok oyuncunun kripto, Blockchain ve NFT’lerde bir geçmişe sahip olmadığını bilerek, işleri basitleştirmek istemektedir.

NEWGEN Labs Kreatif Direktörü Artur Minacov, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘oyuncular, kripto veya NFT’leri anlama zorunluluğu olmadan oturum açmak ve başlamak için Epic Games veya Forge Arena hesaplarını kullanabilecekler. Ekibimiz, geleneksel oyun ve Blockchain oyunları arasındaki boşluğu kapatmaya odaklanmış durumdadır. Ayrıca kapalı beta aşamalarımız, önümüzdeki on yıl boyunca Web3 oyunlarının oynama ve video oyunlarını tüketme şeklimizi değiştirmek için gerekenlere sahip olduğunu dünyaya gösterecektir’ dedi.

Blockchain ve NFT oyunlarının popüler hale gelmesi sektör açısından oldukça önemlidir. Bununla beraber Epic Games, ikinci girişimini gerçekleştirmiştir. Bu şirketin gelecekte nasıl bir yol izleyeceğine dair bilgi sahibi olmaya yaramaktadır. Forge Arena’nın Epic Games’e eklenmesi, NFT alanı ve Blockchain için oldukça önemlidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Oyunu Forge Arena, Epic Games Store’da Yayınlandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!