Avalanche (AVAX) Önümüzdeki Birkaç Gün İçinde En Az %10’luk Bir Artış Sağlamaya Hazırlanıyor, Peki Sebebi Nedir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX) sahipleri, fiyat hareketi bazı potansiyel pivot işaretleri gösterdiği için bu hafta hafif bir yükseliş fırsatı içinde olabilir.

AVAX’ın Eylül ayının son iki haftasını düşüş performansı ile kapattığı göz önüne alındığında, bu işaretler yatırımcılara biraz rahatlama sağladı.

AVAX’ın son dört haftadaki dezavantajı, Temmuz ayının başından bu yana elde ettiği kazanımları ortadan kaldırdığı anlamına geliyordu.

Düşüş ayrıca AVAX’ın en az %10 civarında bir yükseliş rahatlamasına başlamasının ana nedenini de vurguladı.

Avalanche, 2 Ekim’de 16.47 dolardan dibe vurdu ve mevcut kısa vadeli destek aralığına girdi. Fiyat, 3. çeyreğin başında (Temmuz başı) bu aralıkta bir satın alma duvarı oluşturdu. Aynı satın alma duvarının ikinci tekrar testi Eylül ayının üçüncü haftasında gerçekleşti.

avalancheavalanche (avax) önümüzdeki birkaç gün i̇çinde en az %10’luk bir artış sağlamaya hazırlanıyor, peki sebebi nedir? 4

Aynı destek seviyesi, Avalanche ayılarının zaten %2,48’lik bir artışa yol açtığı düşünüldüğünde, 3 Ekim itibariyle hala güçlüydü.

Bu nedenle fiyat, mevcut aralığında kısa vadeli sürtüşmeyle karşılaşmadan önce destek hattında %10’luk bir artış sağlayabilir.

Avalanche, PoS İle İlgili Yükseltmeyi Uyguluyor

Özellikle Avalanche’ın gelişimiyle ilgili olumlu bir duyuru, pivot sırasında yatırımcıların güvenini artıracaktır. Ağın Banff aktivasyonu, AVAX’ın 3 Ekim’deki pozisyonu düşünüldüğünde potansiyel bir katalizör adayıydı.

Ek olarak, yatırımcılar, aktivasyonun AVAX’ın fiyat hareketi üzerinde doğrudan bir etki yaratmasının beklenmediğini not etmelidir. Bununla birlikte, alt ağ oluşturucuların faaliyet düzeyine bağlı olarak, uzun vadede kripto para birimi için organik talebe bir miktar maruz kalma sağlayabilir.

Zincir içi faaliyet söz konusu olduğunda, geliştirme faaliyeti Eylül ayının sonundan bu yana biraz yükseldi.

Son üç gündeki metrikteki artış, büyük olasılıkla Banff aktivasyonuyla ilgili etkinliklerden kaynaklanıyordu. Aynı metrik, Eylül ayının çoğu için geliştirici etkinliğinin azaldığını gösterdiğinden, yatırımcılar için canlandırıcı bir değişiklik.

Unutmamak gerekir ki, yatırımcılar genellikle sağlıklı geliştirme faaliyetini bir blok zinciri ağı için iyi bir işaret olarak görürler.

Benzer şekilde, sosyal hacim, 3 Ekim’de alınan verilere göre oldukça büyük bir artış gösterdi. Bu, daha fazla likidite çekme potansiyeline sahip olabilecek daha fazla sosyal maruziyet aldığını gösterdi.

avalancheavalanche (avax) önümüzdeki birkaç gün i̇çinde en az %10’luk bir artış sağlamaya hazırlanıyor, peki sebebi nedir? 5

Sosyal hacim, AVAX’a olan ilginin geri dönüşünün altını çizerken, NFT işlemleri organik talebin daha net bir resmini ortaya koydu.

NFT işlem hacmi metriği, önceki üç haftada gözlemlenen hacimlere göre son yedi günde bir artışa tanık oldu.

avalancheavalanche (avax) önümüzdeki birkaç gün i̇çinde en az %10’luk bir artış sağlamaya hazırlanıyor, peki sebebi nedir? 6

Son birkaç gündeki yüksek NFT işlem hacimleri, yükseliş eğilimi olasılığını destekleyen olumlu gözlemlere eklendi.

Ayrıca, yukarıda belirtilen faktörler, yükseliş eğilimini güçlendiriyor.

Ancak yatırımcılar, piyasa güçlerini ve daha fazla aşağı yönlü baskı yaratabilecek beklenmedik bir olayın olasılığını da hesaba katmalıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
19

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche (AVAX) Önümüzdeki Birkaç Gün İçinde En Az %10’luk Bir Artış Sağlamaya Hazırlanıyor, Peki Sebebi Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!