Son Ağ Kesintisinin Solana Yatırımcıları Üzerindeki Etkileri Neler Oldu?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ekim’de Solana (SOL) başka bir ağ kesintisi örneğini yaşadığını duyurdu. Duyuru, Solana’nın geçmişte ağ kesintileri bildirdiği halihazırda var olan örneklerin arasına eklendi.

Solana, ağ kesintisi raporları konusunda yeni değil. Son duyuruya göre, ağ kesintisi işlemleri işleme yeteneğini etkiledi. Bu olay, geliştiricileri ağı yeniden başlatmaya zorladı.

Solana’nın önceki ağ kesintisi olayları itibarını zedeleyerek onu yatırımcılar ve potansiyel kullanıcılar için daha az çekici hale getirdi. Bununla birlikte, ağ itibarını yeniden inşa etmek için çalışıyor ancak son olay geçmişteki bir yaralanmaya daha fazla tuz ekledi.

Solana’nın takip güncellemesine göre, doğrulayıcılar ana ağ beta ağını başarıyla yeniden başlatmayı başardı. Solana işlemleri geri yüklemeyi başarmış olsa da, ağın karşılaştığı en büyük zorluk, bu kesintilerin kullanıcıları çekme yeteneğini nasıl etkilediğiydi.

Potansiyel Etki

Bir ana blok zinciri arayan bazı Dapps ve kripto projeleri, kesinti süresi nedeniyle SOL’u en iyi seçeneklerden biri olarak görmeyebilir. Bu, bu tür olayların bir ağın potansiyel uzun vadeli büyümesini ve beklentilerini etkileyebileceği anlamına gelir. Ek olarak, ağ kesintisi olayları tarihsel olarak SOL’un fiyat hareketi üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olmuştur.

SOL, önceki ağ kesintisi raporlarından sonra düşüş performansı gösterdi. En son ağ kesintisinin açıklandığı 1 Eylül’den bu yana %8’in biraz üzerinde düştü. Hafif bir toparlanma girişiminde bulunduktan sonra, basın zamanında 32.37 dolardan işlem gördü.

solanason ağ kesintisinin solana yatırımcıları üzerindeki etkileri neler oldu? 4

SOL’un Ekim ayının başından bu yana yaptığı son fiyat hareketi, genel kripto pazarındaki düşüş performansıyla uyumlu. Başka bir deyişle, yakın zamanda bildirilen ağ kesintisinin fiyatı üzerinde büyük bir etkisi olmayabilir. Aynı şey yatırımcı duyarlılığı için söylenemez.

SOL’un ağırlıklı duyarlılığı son üç günde keskin bir düşüş kaydetti ve bu sonuç ağın kapalı kalma süresine bağlı olabilir.

solanason ağ kesintisinin solana yatırımcıları üzerindeki etkileri neler oldu? 5

Ağırlıklı duyarlılıktaki düşüş eğilimine rağmen, SOL’un türev piyasasındaki talebi bir miktar toparlanma sağladı. Hem Binance hem de FTX fonlama oranları son iki günde biraz toparlandı. Bu, olayın önemli bir satış baskısını tetiklemediğini doğruladı.

solanason ağ kesintisinin solana yatırımcıları üzerindeki etkileri neler oldu? 6

SOL İçin Sırada Ne Var?

En son olaylar yalnızca Solana ağ kesintisi olaylarının sayımına eklendi. Bu, organik büyümeyi çekme yeteneğini kesinlikle etkileyebilir, ancak yatırımcılar, ana ağın hala beta aşamasında olduğunu unutmamalıdır.

Alternatif bir görüş, bu olayların ileride önlenebilecek potansiyel sorunları daha fazla vurgulaması olabilir. Bu sorunlar, ağı güçlendiren iyileştirmeler yoluyla ağın daha iyi hazırlanmasına da yardımcı olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
45

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Ağ Kesintisinin Solana Yatırımcıları Üzerindeki Etkileri Neler Oldu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!