Piyasa Analiz: Bitcoin, Fed’in Acil Toplantısı Öncesinde 19 bin Dolarda Sabit!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin bir kez daha 19.000 dolarda sıkışmış görünüyor, ancak bugün daha sonra bir araya gelen ABD finans yetkilileri kafesini sallayabilir.

Bitcoin, çok az hareketle veya hiç hareket etmeden yaklaşık 19.000 $’dan işlem görmeye devam ediyor, ancak ABD Fed’in acil bir toplantıya ev sahipliği yapması planlandığı için bunların tümü bugün değişebilir.

Bununla birlikte, alternatif paralar çoğunlukla kırmızı renktedir ve XRP bir günde en fazla değeri kaybeder.

Bitcoin Daha Fazla Hareketlilikle Yüzleşecek mi?

Geçtiğimiz hafta, Salı günü 20.400 dolara yükselen ve keskin bir şekilde 18.600 dolara düşmeden önce 12 günün en yüksek seviyesini işaretleyen BTC için oldukça sorunsuz geçti. Ancak, bu noktada toparlandı ve önümüzdeki birkaç gün boyunca 20.000 dolara doğru kısa bir pompanın yanı sıra 19.000 dolar civarında sakinleşti.

Bitcoin 19.000 dolara yakın durduğu için hafta sonu özellikle sakindi. Pazartesi benzer bir notla başlıyor, BTC bu çizginin birkaç yüz dolar üzerinde işlem görüyor.

Ancak, ABD Finansal İstikrar Gözetim Konseyi’nin Hazine Bakanı Janet Yellen başkanlığında bir toplantı yapacağı bugünün ilerleyen saatlerinde manzara değişebilir.

“Yürütme toplantısının ön gündemi, Federal Rezerv ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu personelinden finansal istikrar ve enerji piyasası gelişmeleri hakkında bir güncelleme içeriyor.”

Daha önce, ABD finans otoritelerinden yapılan bu tür toplantılar kripto piyasasına artan hareketlilik getirdi ve bugünün bir “acil” olduğu gerçeği göz önüne alındığında, daha fazla dalgalanma olabilir.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin, fed’in acil toplantısı öncesinde 19 bin dolarda sabit! 3

En Çok XRP Düşüyor

Ripple, son birkaç haftadaki en iyi performans gösterenler arasında yer aldı ve çoğunlukla ABD SEC aleyhindeki yasal davasındaki olumlu gelişmelerden güç aldı. Ancak bugün durum farklı ve XRP %7,5’ten fazla düşüşle 0,44 dolara düştü.

Ethereum, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, MATIC, Tron ve Avalanche daha az zararlı yüzdelerle de olsa artık kırmızıda. Binance Coin, hafifçe yeşil olan tek ilk 10 kripto para birimidir.

OKB, XLM, QNT, Chainlink, ATOM ve diğerlerinden daha fazla kayıp var. Kripto piyasa değeri günde yaklaşık 15 milyar dolar düştü, ancak hala 900 milyar doların kuzeyinde duruyor.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin, fed’in acil toplantısı öncesinde 19 bin dolarda sabit! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
38

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin, Fed’in Acil Toplantısı Öncesinde 19 bin Dolarda Sabit!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!