Robert Kiyosaki’den Bitcoin ile İlgili Değerlendirme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve finansal okuryazarlık üzerine en çok satan “Rich Dad, Poor Dad” kitabının yazarı Robert Kiyosaki lider kripto para birimi Bitcoin hakkında değerlendirmede bulundu.

Robert Kiyosaki Bitcoin ve Dolar Hakkında Yorum Yaptı

Son dönemde birçok isim kripto para birimleri hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez en çok satan kitabı Rich Dad, Poor Dad’in ünlü yazarı Robert Kiyosaki, dolarının gelecek yıl Ocak ayına kadar çökeceğini iddia ediyor. Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederken Bitcoin‘i satın alınacak yatırımlardan biri olarak adlandırdı.

Robert Kiyosaki, konu işe ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 3 Ekim 2022

Fed’in dönmesinden sonra doların Ocak 2023’e kadar çökeceğine inanıyorum. Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederse dolar güçlenerek altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarının düşmesine neden olacak. 

Aynı zamanda, Kiyosaki daha önce doların sonunu tahmin etmişti ve sahte para olarak adlandırırken yatırımcılara gümüşü tercih etmelerini tavsiye etti ve bunun yaklaşık 500 dolara yükselebileceğini söyledi.

Bunun yanında Peter Schiff’te altın ve gümüş fiyatlarının şimdiden dibe vurmasının mümkün olduğunu savundu. Ayrıca Sachiff, piyasaların henüz farkına varmadığını da sözlerine ekledi

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robert Kiyosaki’den Bitcoin ile İlgili Değerlendirme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!