Ethereum Fiyat Analizi: ETH’nin Yan Yönlü Hareketi Büyük Bir Hareketle mi Sonlanacak?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Ağustos’ta 2030 dolara ulaştıktan sonra, Ethereum’un (ETH) fiyatı, aşağıdaki grafikte mavi ile gösterildiği gibi, azalan bir kanal oluşturarak düzeltici bir dalga başlattı.

Bu kanalın alt kısmı, 200 haftalık hareketli ortalama çizgisiyle (sarı renkte) birleştiğinde destek görevi gördü ve fiyatın daha fazla düşmesini engelledi. Bu, yerel bir düşük seviyenin 1.220 dolarda gelişmesine neden oldu.

Kanalın zirvesine doğru bir yükseliş dalgası, yalnızca alıcılar 1.420 doları (kırmızı renkte) geri alabilirse gerçekleşecektir. Bu durumda, kısa vadeli hedef 1.550 dolar olacaktır. Öte yandan, ETH 200 haftalık MA çizgisinin altına düşerse, Bin dolarlık bölgeye doğru daha fazla düşüş bekleyebiliriz.

Kanalın dibi şu anda 1.170 dolar civarında. Bu, 1.220 $ ile birlikte ilk önemli destek aralığını birleştiriyor.

Temel Destek Seviyeleri: 1280 $ / 1,220 $ & 1170 $

Temel Direnç Seviyeleri: 1420 ve 1550 Dolar

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20: 1391
$ MA50: 1554 $
MA100: 1487 $
MA200: 1960 $

eth

ETH/BTC Grafiği

Bitcoin’e karşı, azalan çizgi (sarı renkte), Birleşme olayından sonraki büyük düşüşün ardından destek görevi gördü.

0,07 BTC’de (mavi renkte) %23,6 Fib seviyesi direncini aşmaya yönelik ilk girişim başarısız oldu. %38.2, Fib seviyesi 0.073 BTC’deki (beyaz renkte) dirençle örtüştüğü için, bunun üzerinde bir kırılma ve kapanış trendin tersine döndüğünü gösterebilir. Öte yandan, ilk büyük destek 0.065 BTC civarında (yeşil renkte).

2022’de şimdiye kadar birkaç kez bu seviyenin fiyatı etkili bir şekilde desteklediğini belirtmekte fayda var.

Temel Destek Seviyeleri: 0.065 & 0.06 BTC

Anahtar Direnç Seviyeleri: 0.073 & 0.08 BTC

eth

Zincir Üzerinde Analiz

Döviz Rezervi – Türev Borsalar

Tanım: Borsalarda tutulan toplam jeton sayısı.

2017’den bu yana türev piyasalarda tutulan arzda ilgi çekici bir model bulunabilir. Tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan yükseliş rallilerini, türev piyasalarındaki arzda çarpıcı bir düşüş izledi. Bu muhtemelen yatırımcıların coinlerini geri çekerek satış baskısını hafiflettiği için spot piyasanın hakimiyetinden kaynaklanıyordu.

Öte yandan, ayı piyasaları, türev borsalara gönderilen madeni paralara karşılık geldi. Bu metrik artık değer olarak artıyor ve geçmiş veriler, önemli bir fiyat değişikliği beklenmediğini gösteriyor.

eth

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
42

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: ETH’nin Yan Yönlü Hareketi Büyük Bir Hareketle mi Sonlanacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!