Shiba Social Club Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Social Club, yeni nesil kripto paralardan ilham alınarak oluşturulan bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Shiba Social Club NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değineceğiz.

Shiba Social Club Nedir?

“Shiba’nın en kötüleri” için Elit bir kulüp olarak olarak adlandırılmaktadır. Koleksiyon, toplamda 7,777 adet NFT’den oluşmaktadır. Ethereum blok zinciri üzerinde inşa eedilen NFT’lerin her biri elle çizilmiştir. Her bir NFT, 150’den fazla özellikten yararlanılarak meydana getirilen benzersiz üç boyutlu sanat eserleridir. 

Platform, NFT’ler etrafındaki en güçlü topluluğu ve projeyi oluşturmaktır. Shiba Social Club üyeleri, metaverse oyununa erişim hakkı kazanır ve Sandbox’a girer. Platform, üyelerine 20 bin dolardan fazla getiri sağlamış online poker oyunlarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu avantajlar; Shiba Social Club’ın Elite üyesi olmasının sağladığı avantajlardan birkaçıdır.

Shiba Social Club’ın Avantajları Nelerdir?

Bunlar dışında da Shiba Social Club, yatırımcılarına farklı avantajlar sunmaktadır. Her Shiba NFT sahibi, bir aydan fazla süre sahiplik yapması halinde kendi NFT’lerinin olacağı, yetenekli sanatçılar tarafından yapılmış el yapımı tablolar alacaktır. Ek olarak sahipler, düzenlenecek organizasyonda platformun geleceğiyle alakalı konularda oy da kullanabilecektir.

Shiba Social Club’ın Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea üzerinde 0,076 Ethereum’luk taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise an itibariyle 6,9 ETH’dir.

Shiba Social Club’ın OpenSea NFT pazar yerinde yer alan 7,777 adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyonu elinde tutan kişi sayısı, toplam NFT adedine göre yüksek kabul edilebilir. Halihazırda OpenSea verilerine göre sahip sayısı şu anda 4,5 bine yakındır.

Shiba Social Club Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan kişiler, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Shiba Social Club koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Social Club Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!