BendDAO Topluluğu, Ape Coin Staking için Geliştirmeler Önerdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi olmayan eşler arası NFT likidite platformuyla BendDAO, kullanıcı gelirini en üst düzeye çıkarmak için daha fazla APE coin getirisi planlamaktadır. Açıklamalara göre protokol, topluluğundan gelen son teklifin ardından Yuga tabanlı NFT’leri yeniden düzenlemeyi amaçlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

BendEarn Getirisi için Ape Coin Oranları Tartışılıyor!

Teklifin ardından proje, eşleştirilmiş stake araçları olarak Yuga Labs NFT ve APE coin kullanılmasını içerecektir. NFT ve APE ile kullanıcılar, eşleştirilmiş stake madenciliğini farklı aralıklarla tamamlayabilecektir. Bu stake planındaki kullanıcılar, aktivitelerinden pasif gelir elde etmeye hak kazanacaktır. Ancak BendEarn, NFT ve APE madenciliğini kar dağıtımına odaklanarak eşleştirmeyi hedeflemektedir.

Plan, getirileri en üst düzeye çıkarmak için daha yüksek fiyatlara ulaşmaktır. Bunun için piyasa mekanizmalarını kullanmayı planlamaktadırlar. Ayrıca bahis faaliyetleri, kar sonucunu belirlemek için eşleştirilmiş varlıkların piyasa değerini de dikkate alır. Bu yöntemin faydaları vardır. Çünkü kullanıcıların işlem süreçlerini geliştirir ve token sahiplerinin dengesini sağlar.

APE stake belgesi, stake için yalnızca dört maden havuzunu içermektedir. Bunlar sırasıyla, BAYC, MAYC, BACK ve APE coin olarak bilinmektedir. Dört havuzun hepsinin sabit bir minimum ödülü vardır. Ayrıca getiriler varlık sayısına bağlı olarak değişiklik gösterir. Dönem değerleme ayarlama mekanizması olarak da bilinen APE staking, kullanıcıların NFT’yi ve eşdeğer miktarda APE’yi cüzdanlarına atması ve ardından madenciliğe başlamak için sözleşmeyi imzalamak için APE Staking sitesini ziyaret etmesi gereken bir yöntem olarak açıklanmaktadır.

91 günlük ilk dönem sona erdikten sonra, kullanıcılar ödülleri talep edebilmektedir. Bunun için kullanabilecekleri varlıklarını tam olarak koruyabilirler. Sonuç olarak, kullanıcıların varlıklarını transfer etmeden veya alım satım yapmadan önce bekleme süresinin sonuna kadar tutmaları gerekmektedir. APE staking’in başlatılmasının ardından protokol, kullanıcıları ETH bloğu veya 91 günlük bekleme süresi ile faiz süreleri hakkında bilgilendirmektedir. Tüm havuz sahiplerinin, kuralları bildiği ve kabul ettiğini belirtilen APE stake onayını imzalamaları gerekmektedir.

NFT ve BendDAO

Son girişim, hisseler arasında APE coin fiyat sonucunu tahmin etmek üzerine NFT oyununu da içermektedir. Ancak, yöntem gelirlere müdahale edemez. Ayrıca protokolde herhangi bir güvenlik ihlaline neden olmayacağı belirtilmiştir. Yuga Labs’ın resmi kurallarının bir kısmı, soft stake etmede madencilik sırasında NFT ve APE’nin transfer edilebileceğini göstermektedir. Son kullanma tarihinde ve kullanıcı kazançları talep etmeden önce, varlıklar cüzdan bulunabilmektedir.

Eşleştirilmiş bir madencilik protokolü olarak BendEarn, bir varlığın NFT veya APE’yi alıp son kullanma tarihinden önce takas ettiği iki taraflı bir yöntem kullanmaktadır. Daha sonra madencilik geliri elde edilmektedir. Ancak, işletmenin varlıkları iade etmemesi durumunda diğer taraf madencilik kazançlarını geri alamamaktadır. Bu arada birkaç güncelleme, topluluğun daha fazla üzerinde düşünebileceği kuralları etkinleştirmeyi garanti etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BendDAO Topluluğu, Ape Coin Staking için Geliştirmeler Önerdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!