Fortress Blockchain, NFT Çözümü için Google Cloud ile Çalışacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital sanatın yükselişi, şirketlerin NFT koleksiyonlarının güvenliğine öncelik vermesine sebep olmaktadır. Bu sebep doğrultusunda Fortress Blockchain, Google Cloud ile anlaşma sağladı. Anlaşma kapsamında şirketler, ölçeklenebilir bulut altyapılarını NFT’lere entegre etmeyi amaçlanmaktadır. Bu amaçla yakın zamanda bir ortaklık kurmuştur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Fortress Blockchain ve Google Cloud NFT’lere Veri tabanı Altyapısı Sağlayacak!

Yeni ortaklık, NFT’nin güvenli, ölçeklenebilir ve sürdürülebilir veri çözümleri sağlaması için bulut tabanlı bir sistem geliştirmenin yolunu açacaktır. Kullanıcıların çoğu şeyi dijital bir biçimde çoğaltabildiği dijitalleşmenin hızlı hızıyla birlikte firmalar, gelecekte başvurmak üzere temel belgeleri depolamayı benimsemek için inisiyatif almaktadır. Şirketler dijital varlıklarını şifreleyebilecektir. Ayrıca isterlerse, depolayabilecek ve takip edebilecektir.

Yerleşik hak ve orijinallik kanıtı, dijital olarak saklanan hiçbir belgenin kurcalanmamasını sağlamaktadır. Ayrıca insan hatalarına veya yanlış kimliğe maruz kalmamasına yardımcı olur. Fortress Blockchain, çeşitli endüstrilerdeki işletmelere tokenize edilmiş fikri mülkiyetlerini (IP) teknoloji sağlamaktadır. Firma, gizliliği, erişilebilirliği ve taşınabilirliği sağlamak için içerikleri Blockchain etkin protokolleri kullanarak depolamaktadır. Ayrıca, NFT’leri depolama platformu olan Fortress Vault, şirketlerin içeriğine NFT aracılığıyla erişmek için yenilikçi bir kamuya açık olmayan protokoldür.

NFT’ler, dağıtılmış defter teknolojisini (DLT) kullanmaktadır. Bu sayede, benzersiz verilere erişim sağlamaktadır. Fortress’in CTO’su Kevin Lehtiniitty, bunun, sahiplere bir varlığın gerçekliğini ve sahipliğini doğrulaması için araçlar sağlayacağını savunmaktadır. Fortress’in Google Cloud altyapıları arasında barındırılmasıyla, en iyi küresel markaların ve devlet kuruluşlarının Blockchain teknolojisini kullanarak daha yenilikçi ürünler geliştirmesi için temel oluşturmayı hedeflemektedir. Google Cloud dijital varlıklar başkanı Carlos Arena, anlaşma hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘ortaklık yeni Vault platformunu başarılı kılacaktır’ dedi. Ayrıca güvenli bir bulut çıkışı oluşturacağını belirtti.

Vault’u piyasaya sürmeden önce Fortress, Blockchain teknolojisine erişimin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalara başlamıştır. Şirket, yerleşik NFT cüzdanlarıyla başlatmadan ve yükseltmeden önce Web3 benimsemelerinin herhangi bir aşamasında işletmeleri güçlendiren modern API’leri tanıtmıştır. Ayrıca, platformlar NFT’yi basabilmektedir. Fortress Trust, gizlilik ve bağlılık yönergelerini denetleyecektir.

Blockchain Teknolojilerinin Tanınırlığı Artış Yaşıyor!

Fortress Blockchain, finansal uyumluluğu ve büyüyen Web3 ekosistemi için teknoloji sistemleri tasarlayacaktır. Ayrıca hizmetleri arasında gömülü NFT ve kripto para cüzdanları oluşturma bulunmaktadır. Bir NFT basım protokolü, özel finansal hizmet sağlayıcıları için şifreli bir saklama ve likidite hizmetleri yer almaktadır.

Son dönemde Blockchain teknolojilerine olan ilgi gittikçe artmaktadır. Bunlar arasında, yeni kullanım örnekleri bulunmaktadır. Bu yeni kullanım örneklerinde fayda temel amaç olarak hizmet etmektedir. Blockchain’de saklanan veriler sonsuza kadar orada kalmaktadır. Bunu her sektör kendi alanına uyarlayabilmektedir. Bu nedenle sektörün öncüleri araştırmalarını Blockchain teknolojilerinde yoğunlaştırmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fortress Blockchain, NFT Çözümü için Google Cloud ile Çalışacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!