Kripto Meydanı’nda Enerji Tüketiminin Derinliklerine İnildi • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkincisi düzenlenen Kripto Meydanı’nda kripto sektörünü etkileyen enerji tüketiminin nabzı tutuldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto paraların merkeziyetsizliğe uzanan yapısının arkasında paralel gelişen merkezi sistemler sektörü etkilemeye devam ediyor. Arka plandaki madencilik ve dijital finans hizmetleri, düzenleyicilerin baskısının altında büyümeye çalışıyor. Kripto Meydanı’nda ise gündem tüm bu enerji tüketimiyle ilgili konular önemli isimlerin katılımıyla konuşuldu.

İkinci Kripto Meydanı’nın Konusu Enerji Tüketimi Oldu

Kripto Meydanı, kapılarını 29 Eylül Perşembe günü Levent Kolektif House‘da kripto severlere ikinci kez açtı.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Cemil Şinasi Türün, Efe Bulduk, Vedat Güven ve Tansel Kaya gibi önemli isimler yer aldı.

İlginizi çekebilir: Türk Telekom, Kullanıcılarına 1.000 Adet NFT Dağıtacak

kripto meydani kolektif house

Kripto Paraların Enerji Tüketimi Fırsat Kapısı

Kriptomeda CEO’su Eray Dengiz‘in açılış konuşmasında, Kriptomeda çatısı altında ikinci kez gerçekleştirildiğini belirttiği Kripto Meydanı, Kıvılcım Harika Ertunç‘un moderatörlüğünde kripto dünyasının derinliklerine doğru ilerlemek üzere başladı.

Kripto sektöründen Cemil Şinasi Türün, etkinlikteki ilk soruları yanıtlayan isim olurken, Ethereum Merge ve Çinli Bitcoin madencilerine değinerek enerji tüketimi hakkındaki görüşlerini paylaştı. Bitcoin’in Arjantin kadar enerji tükettiğini belirten Türün, bu durumun dünya için önemli bir rakam olmadığını ve düzenleyicilerin bunu bir baskı aracı olarak kullandığını söyledi.

kripto meydani kolektif house 2

Konuşmacılar arasındaki diğer isimlerden Efe Bulduk ve Vedat Güven, Bitcoin madenciliğinin tükettiği enerji rakamlarını ve teknik detayları birbirleri arasında destekleyerek konuşma gerçekleştirdiler. İkilinin sıkça birbirine pas vererek yaptığı konuşmada; Bitcoin’in harcadığı enerjiye rağmen finans sektöründeki kara para aklama gibi açıkların kapatılabilmesi odak noktasıydı.

Tansel Kaya, enerji kullanımının bilgiyi işleme konusunda önemli olduğuna değindi. Kaya’ya göre, ortalıktaki söylentiler Bitcoin’in enerji tüketmezse sorun kalmayacağı yönünde ancak gerçek bu olsa bile Bitcoin en az 5-10 yıl yüksek enerji tüketmeye devam edecek.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Meydanı’nda Enerji Tüketiminin Derinliklerine İnildi • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!