Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını Yalanladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra ekosisteminin çöküşü sonrası kripto piyasası oldukça kötü bir şekilde etkilendi. Bu olaylar sırasında elinde bulundurduğu Bitcoin‘leri ilk etapta satmaması ile eleştirilerin odak noktası hâline gelen Luna Foundation Guard (LFG), ardından hızlı satışlar yapmaya çalışsa da bir işe yaramamıştı. Aradan geçen süre zarfınca satışlar durmuştu. Ancak bazı iddialar LFG’nin bu varlıkları sattığı yönündeydi. Son olarak bu LFG bu iddaları yalanladı.

Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını İddialarını Yalanladı

Luna Foundation Guard, kısa bir süre önce Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı. Bir süredir elinde tutuğu Bitcoin’leri sattığı iddia edilen LFG, bu iddiaları sert bir şekilde reddederek açıklamada bulundu. Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi:

“LFG, Mayıs 2022’den bu yana yeni cüzdanlar oluşturmadı veya LFG tarafından tutulan Bitcoin‘i (BTC) veya diğer token’ları hiçbir yere taşımadı”

İlginizi çekebilir: Güneş Enerjili Bitcoin Madencisi Aspen Creek’e Yatırım

Ek olarak LFG, CryptoQuant’ın 15 Eylül’de Binance borsasında LFG için oluşturulan cüzdanlar olduğunu söylediği raporu dayalanladı. Ancak CryptoQuant’ın raporunda KuCoin ve OKX, 3.313 BTC’nin kripto borsalarına transfer edildiğini bildirdi.

Son olarak LFG‘nin varlıklarının canlı olarak gösterildiği siteye baktığımızda ise 5.89 milyon dolarlık 313 Bitcoin’in bulunduğunu görüyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını Yalanladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!