Shiba Eternity oyunu için tarih verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu ekosisteminde geliştirilen Shiba Eternity oyununun, 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren dünya genelindeki tüm kullanıcılar tarafından indirilebileceği duyuruldu. Mobil bir kart oyunu olan Shiba Eternity’nin deneme sürümüne erişimi olan kullanıcılar, oyun ile ilgili oldukça olumlu geri bildirimler paylaşmıştı. Shiba Inu ekibi, 2021 yılının ekim ayında oyunun 12 ay içinde uygulama mağazalarında indirilmeye hazır halde olacağını açıklamıştı. Açıklanan yeni tarih, ekibin öngörülerini doğrular nitelikteydi.  

Aktarılan detaylara göre, oyunda 2 farklı mod bulunuyor. Modlardan biri, kullanıcılara standart bir mobil oyun deneyimi sunuyor. Diğer mod ise NFT’leri ve “Oyna-Kazan” özelliklerini içeren bir sürüm olma niteliği taşıyor. Shiba Eternity, Shiba Inu tarafından üretilen Shiboshi NFT koleksiyonundaki NFT’leri kullanan karakterlerden oluşan 500’den fazla dijital kart barındırıyor. Oyunda ayrıca, kullanıcılara oyunun nasıl oynanacağını gösteren kısa bir giriş eğitimi de yer alıyor.  

Oyuncular, günde ortalama 59 dakika Shiba Eternity oynayabiliyor. Bununla birlikte Shiba Eternity’nin, 4,9 puanıyla iOS’teki kart oyunları arasında en yüksek puana sahip olan oyun olduğu ifade ediliyor.  

Gelirlerin yüzde 5’iyle SHIB ‘token’lar yakılacak

Öte yandan; Shiba Eternity, oyuncuları herhangi bir yükseltme satın almak zorunda bırakmıyor. Oyuncular, ellerindeki desteyle rekabet ederek de başarılı olabiliyor ve dijital varlıkları ne kadar olursa olsun oynama ve kazanma şansı elde edebiliyor.  

Bununla birlikte; oyunun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, oyundan elde edilen gelirlerin yüzde 5’inin SHIB ‘token’ları yakmak için kullanılacağını söylüyor. Analistler, bu yıl kart oyunları sektörünün 15,71 milyar dolar gelir elde edeceğini öngörüyor. Bu da yıllık gelirde yüzde 14,36’lık bir artışa tekabül ediyor. Böylece, gelecek 4 yıl içerisinde pazar hacminin 26,87 milyar dolara ulaşması bekleniyor.  

Analistler ayrıca; kart oyunları sektöründe bu yıl uygulama içi satın alımların 5,73 milyar dolara, ücretli uygulama gelirlerinin 200 milyon dolara, reklam gelirlerinin 9,96 milyar dolara, indirme sayısının ise 1,7 milyara ulaşacağını tahmin ediyor. Güncel olarak kart oyunlarında indirme başına ortalama gelirin, 9,14 dolar olduğu görülüyor. ABD’nin kart oyunları endüstrisinden elde edilen gelirde başı çektiği de biliniyor. Bu yıl kart oyunlarından elde edilen gelirin 6 milyar 405 milyon dolarını ABD oluşturuyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Eternity oyunu için tarih verildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!