CFTC, Yasadışı Faaliyet İddiasıyla Ooki DAO’ya Dava Açtı • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), komisyona kayıtlı olmadığı için Ooki DAO’ya dava açtı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CFTC davayı, Ooki DAO‘nun komisyona kayıtlı olmaması nedeniyle başlattı. Komisyon, bZx DAO’nun (yeni ismi Ooki DAO) yeniden markalaşması da dahil olmak üzere token sahipleri tarafından alınan çeşitli yönetim kararlarını ortaya çıkarmaya çalışıyor.

CFTC’den Ooki DAO’ya Dava

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Perşembe günü geç saatlerde bZeroX, LLC ve kurucuları Kyle Kistner ve Tom Bean için 250 bin dolar cezası olan bir uzlaşma açıkladı. Uzlaşmanın yanı sıra, komisyon tarafından Ooki DAO’ya dava açıldı.

İlginizi çekebilir: Liverpool, Sorare ile Ortaklığını Genişletiyor

Dava, Kaliforniya Kuzey Bölgesi ABD Bölge Mahkemesinde açıldı. CFTC şikayetinde, Ooki DAO’yu merkeziyetsiz yapısını düzenleyici gözetimden kaçmak için kullanmakla suçladı. Komisyon, Ooki DAO, hiçbir zaman hiçbir şekilde komisyona kayıtlı olmadı açıklamasında bulundu.

DAO

CFTC tarafından yayınlanan uzlaşma emrinde ise kurucu Kistner, Bean ve bZeroX’in mevcut emtia yasalarına göre kayıt olmayarak yasadışı faaliyetlerde bulundukları belirtildi. Komisyon ayrıca, kurucuları kara para aklamayı önleme yasalarına uymamakla suçladı.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CFTC, Yasadışı Faaliyet İddiasıyla Ooki DAO’ya Dava Açtı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!