Meksikalı futbol kulübü Atlante, 5 yıllık NFT anlaşması imzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık merkezli mobil içerik ve veri istihbaratı şirketi Mobile Streams, Meksikalı futbol kulübü Atlante FC ile NFT üretmek için 5 yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Anlaşma kapsamında tarafların, yapılacak NFT satışları için bir hedef gelir rakamı üzerinde anlaştıkları belirtildi. Gelir paylaşımı yapıldıktan sonra Mobile Streams’in payının, yaklaşık 3,7 milyon dolar olacağı tahmin edildi.  

Aktarılan detaylara göre; anlaşma, Mobile Streams’in Atlante’ye başlangıç için bir nakit ödeme yapmasını zorunlu kılıyor. Bununla birlikte, 1 yıl içerisinde belirlenen hedeflere ulaşılması durumunda temel bir gelir garantisi veriliyor. Sözleşmede ayrıca, anlaşmaya 3 yıl ara verilebileceğine ilişkin bir madde de yer alıyor.  

Mobile Streams, NFT satışlarından gelir elde edecek 

Paylaşılan diğer bilgilere göre; Mobile Streams, Atlante’nin ilk ve sonraki NFT satışlarından kalıcı gelir elde edecek. Şirketin telif hakkı geliri, satış fiyatının yüzde 5’i ila yüzde 10’u arasında değişiklik gösterecek.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meksikalı futbol kulübü Atlante, 5 yıllık NFT anlaşması imzaladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!