Suudi Arabistan Ulusal Gününü Metaverse’te Kutlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suudi Arabistan vatandaşları ülkenin ulusal gününü Metaverse’te kutlayacağını açıkladı. Üç günlük kutlama etkinliği 22 ile 24 Eylül tarihleri ​​arasında Decentraland Metaverse’te gerçekleşecektir. Geleneksel NFT kıyafetler, bir açık hava müzesi ve etkinliklerle bu sürükleyici deneyim Suudi Arabistan için kültürünü ve tarihini anma göstergesidir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Suudi Arabistan ve Ulusal Gün Metaverse’te!

22 Eylül, Suudi Arabistan’ın 92. Ulusal Günü’nün ilk kutlama günü olacaktır. Açıklanan bilgilere göre bu yıl vatandaşlar, Decentraland Metaverse ile etkinliğin keyfini sanal olarak da çıkarabilecekler. Suudi Arabistan merkezli reklam ajansı The Bold Group, etkinliği Kral Abdülaziz Araştırma ve Arşiv Vakfı (Darah) ile planlamıştır. Açıklamalar etkinliğin, kültür, tarih ve eğlencenin otantik bir birleşimi olacağını belirtti.

Etkinliğe katılanlar, Suudi Arabistan’ın kültürel güzelliğini sergileyen bir açık hava müzesini keşfedebilecekler. Ayrıca koleksiyonerler, Suudi ulusal kıyafetlerinden ilham alan giyilebilir NFT’ler satın alabilecektir. Buna göre The Bold Group, sınırlı sayıda POAP koleksiyonları da sunacaktır. Bu NFT’ler, ilk Suudi Arabistan Ulusal Günü Web3 kutlamasına katılımın kanıtı olarak saklanabilecektir. Bould Group’un Kurucu Ortağı Abeer Alessa konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘geçmişimizi geleceğimizle kaynaştırarak, krallığın köklü tarihini onurlandırıyor. Ayrıca mirasımızı koruyor ve insanların yeni dijital alana dahil olması için onu gururla sergiliyoruz’ dedi.

Arabistan Vatandaşları NFT’leri Kabullenmeye Başladı!

Bu yazın başlarında, ‘The Saudis’ başlıklı bir NFT koleksiyonu koleksiyoncular arasında ilgi yaratmıştır. 5.555 pikselli tarzdaki avatarlar, lansmanından 24 saat sonra en yüksek OpenSea satış hacmini elde etmiştir. Bununla birlikte Suudi Arabistan vatandaşları, son dönemde inovasyona meraklarını dile getirmektedir. Ayrıca buna NFT sektörü de dahildir.

The Bold Experience Unit’in Yaratıcı Teknoloji Direktörü Ziad AbuRjaily Metaverse etkinlikleri hakkında açıklama yaptı. Açıklamasıda, ‘fikir, tarihsel olarak geleneksel bir kutlama olan Suudi Ulusal Günü’nü yeni teknoloji çağına sokmaktadır. Suudi Arabistan’ı tek bir sanal alanda kutlamak için Krallığın 13 farklı bölgesindeki insanları bir araya getirme zorluğundan ilham almıştır’ dedi.

NFT Sektörü Kabulü Artarken Değer Kaybı Yaşıyor!

NFT sektörü son dönemde hacim olarak büyük kayıplar yaşamaktadır. Ancak bunun aksine günden güne kabul ve kullanım alanları artış yaşıyor. NFT’ler her gün yeni bir kullanım alanıyla karşımıza çıksa da hacimlerde yaşanan düşüşler NFT meraklılarını endişelendirmektedir. Yaşanan gelişmelerin geleceğe yönelik olduğu söylenmektedir.

Her geçen gün yeni koleksiyonlar piyasaya sürülüyor. Çoğu kişinin tanıdığı ünlüler de bu koleksiyonların yüzü veya destekçileri oluyor. Yatırımcılar bu sebeple bazı NFT koleksiyonlarının değer kaybetse de asla yok olmayacağına inanmaktadır. Ayrıca yaşanan bu düşüşlerin bir yatırım fırsatı olduğunu dile getirmektedirler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Suudi Arabistan Ulusal Gününü Metaverse’te Kutlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!