Cool Cats ve Habbo Yeni Ortaklığın Detaylarını Paylaştılar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merakla beklenen Cool Cats ve Habbo iş birliğinin detaylarını paylaştı. Bu ortaklık, Cool Cats ve Habbo sahipleri için birçok avantaj sağlayacaktır. Buna, oyuncuların bugünden itibaren satın alabilecekleri Cool Cats sırt çantaları, rozetler ve giysiler dahildir. NFXhaber olarak, ortaklığın detaylarını sizin için derledik.

Cool Cats ve Habbo Avantajlara Sahip Olacak!

Oyun içi avantajlar arasında Cool Cats markalı sırt çantaları, rozetler ve giysiler yer almaktadır. Ayrıca mobilya takımları ekim ayının başlarında piyasaya sürülecektir. Ek olarak, Habbo’daki Cool Cats odaları bugünden itibaren açılmıştır. Cool Cats topluluğu için oyun içi yardımcı program şu anda Habbo masaüstü uygulaması ve tarayıcısı aracılığıyla kullanılabilmektedir. Ancak, Habbo mobil uygulaması şu anda Cool Cats topluluk odasını desteklememektedir.

Cool Cats topluluk odasına erişmek için herhangi bir odaya giriş yapılması gerekiyor. Ardından sohbet çubuğuna ‘:roomid 78421775’ yazılarak odaya erişim sağlanılmaktadır. Ayrıcalıklara erişmek için oyuncuların ekranın sol alt köşesindeki menüyü tıklamaları gerekir. Ardından, görünümleri seçip, oradan oyun içinde giyilecek farklı Cool Cats öğeleri seçilmelidir.

Habbo Nedir?

Habbo, 20 yılı aşkın bir süredir var olan çevrimiçi bir topluluktur. 1999 yılında Sampo Karjalainen ve Aapo Kyröla tarafından kurulmuştur. İlk olarak bir hobi projesi olarak başlatılmıştır. Daha sonra, 2001 yılında beta olarak piyasaya sürülmüştür.

Otel denilen kısım, Habbo’nun ana sayfasından erişilen ana özelliğidir. Otel aracılığıyla oyuncular, Cool Cats odası dahil olmak üzere farklı odalara erişebilmektedir. Oyun, 8.000’den fazla benzersiz öğeye, benzersiz bir sanat stiline ve geniş bir NFT entegrasyon listesine sahiptir. Cool Cats gibi bir NFT projesiyle ortaklık yapmak, Habbo’nun Web3 topluluğundaki itibarını artıracaktır.

Cool Cats NFT Projesi

NFT projesi Ethereum Blockchain’de oluşturulmuş bir NFT koleksiyonudur. Ayrıca toplam 300.000’den fazla seçenek arasından rastgele bir araya getirilmiş 9.999 kediden oluşmaktadır. Her NFT’nin çeşitli kıyafetleri, vücudu ve renkleri vardır. NFT projesi, 1 Temmuz 2021’deki lansmanından bu yana kendi ekosistemini inşa etmiştir. Mavi çipli bir NFT itibarı unvanıyla anılmaktadır. Ayrıca NFT projesi ünlülerin favorileri arasında yer almaktadır. En ünlü sahipleri arasında Steve Aoki, Reese Witherspoon ve Mike Tyson vardır.

Cool Cats’in Time dergisi ile ürün ortaklığı üzerine çeşitli iş birlikleri bulunmaktadır. Son olarak, Cool Cats kısa süre önce Web3 ve NFT alanındaki en tanındık isimlerden biri olan yeni Topluluk Başkan Yardımcısı Sian Morson’u işe aldı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cool Cats ve Habbo Yeni Ortaklığın Detaylarını Paylaştılar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!