Binance’den Regülasyon Adımı: Birçok Ülkenin Üst Düzey Yetkililerinden Oluşan “Küresel Danışma Kurulu”nu Kurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en hacimli kripto para borsası Binance, kripto paraların ve Web3 teknolojisinin global çapta regülasyonunu entegre etmek adına Küresel Danışma Kurulu’nu (GAP) kurduğunu açıkladı.

Binance resmi web sitesinde paylaşılan bir duyuruya göre, popüler kripto para borsası kripto regülasyonlarını güvence altına almak adına yeni atılımlarda bulunacak. Küresel Danışma Kurulu olarak tanıtılan bu yeni atılım, global çapta kurumlara ve kullanıcılara Web3 konusunda bilgi sağlamayı ve teknolojinin ileriye taşınmasında yardımcı olayı amaçlıyor. Fransa‘dan Birleşik Arap Emirlikleri‘ne kadar geniş çaplı bir piyasaya bağlantısına sahip olan deneyimli borsa Binance, CEO CZ ve diğer 11 ekip arkadaşıyla birlikte Web3 teknolojisini ve blockchain’in gücünü tanıtmak adına kolları sıvadı.

Küresel çapta kripto paraların benimsenmesinde kritik rol oynayacak bu proje, sektör konusunda tecrübeli ve güvenilir kişileri bir araya getirecek. Tek bir kişinin böyle önemli zamanlarda bütün sorumluluğu üstlenemeyeceğini ifade eden açıklamada ABD’nin eski senatörlerinden seçkin ekonomistlere kadar geniş yelpazeli bir ekip ile hareket edecekleri belirtiliyor.

Binance Küresel Danışma Kurulu ekibinde yer alan ABD’nin Çin Halk Cumhuriyeti Eski Büyükelçisi Max Bacus, Fransa Hazine Eski Başkanı Bruno Bezard, Brezilya Eski Ekonomi Bakanı Henrique de Campos, Alman Federal Hükümeti Veri Etiği Komisyonu Üyesi Christin Schäfer gibi önemli isimler dikkat çekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Regülasyon Adımı: Birçok Ülkenin Üst Düzey Yetkililerinden Oluşan “Küresel Danışma Kurulu”nu Kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!