Opera, Web3’ün yaygınlık kazanmasına destek olmak için Elrond ile el ele verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opera’nın Web3 tabanlı kripto tarayıcısı, 300 milyondan fazla kullanıcısı için Elrond blokzincir hizmetlerini bünyesine entegre edeceğini duyurdu. Birleşmenin, Opera kullanıcılarının entegre Opera cüzdanları aracılığıyla bir dizi merkeziyetsiz uygulamaya (DApps) ve diğer popüler hizmetlere doğrudan erişmesine yardımcı olması bekleniyor. 

Elrond (EGLD); merkeziyetsiz uygulamalar, kurumsal kullanım durumları ve yeni internet ekonomisi için çeşitli altyapı hizmetleri sunan ölçeklenebilir bir blokzinciri ağıdır. Blokzincirin uyarlanabilir durum paylaşımları ise onu en hızlı ve verimli ağlardan biri yapıyor. 

Birleşmeyle birlikte Opera kullanıcıları, yerel EGLD ‘token’larına ek olarak yerel bir token düzenleme standardı olan Elrond Standard Digital Token’a (ESDT) da erişebilecek. Bu durum, platformu Web3 için oldukça iyi bir giriş noktası haline getirecek. Opera ve Elrond arasında geçekleşen entegrasyonla birlikte kullanıcılar, üçüncü taraf bir cüzdana ihtiyaç duymadan Web3 ağına katılabilecek. Böylece işlemler sorunsuz hale gelecek ve ek güvenlik sağlanmış olacak. 

Web3 kripto tarayıcısı Opera’nın kıdemli ürün yöneticisi Danny Yao, Cointelegraph ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportaj esnasında Yao, şirketin daha önce Ethereum, Bitcoin, Polygon ve BNB Chain’i entegre ederek aktif olarak çok zincirli bir politika izlediğini söyledi. Danny Yao, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

“Amacımız, kripto ile ilgilenen herkes için Web3’e anlaşılır ve güvenli bir giriş noktası sağlamak. Bu aynı zamanda, kullanıcılarımızın belirli bir DApp ile etkileşim kurmak için kullanmak istedikleri cüzdanı seçmelerine olanak tanıyan bir cüzdan seçici özelliği sağladığımız anlamına geliyor.” 

Gözetime tabi tutulmayan ve entegre bir kripto cüzdanı sunan Opera tarayıcısı, ayrıca tek giriş noktasından birden fazla blokzincir ekosistemine erişebilen milyonlarca kullanıcı için uygun bir başlangıç noktası olma niteliği taşıyor. 

Related: NFT micro-philanthropy gives a new voice to the opera

Merkeziyetsiz uygulamalar arasında artan güvenlik açıklarından ve Opera’nın bu riskleri azaltmak için hangi yollara başvurduğundan bahseden Yao, şunları söyledi: 

 “Kullanıcılarımızın belirli bir DApp ile etkileşim kurmak için kullanmak istedikleri cüzdanı seçmelerine olanak tanıyan bir cüzdan seçici özelliği sağladık. Ayrıca, cüzdan adresleri veya banka hesap numaraları gibi hassas verileri kopyalayıp yapıştırırken kullanıcılarımızın verilerini koruyan güvenli bir panomuz da mevcut.” 

Elrond blokzincir, Opera kullanıcılarının çevre dostu çözümlere erişmesini sağlayan ilk Avrupalı karbon negatif blokzincirlerinden biri. Bununla birlikte kripto ekosistemindeki çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim (ESG) endişelerini hedef alan önemli bir çalışma. İki Web3 platformu arasındaki ortaklık, gelecekte benzer entegrasyonlar için emsal oluşturabilir. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera, Web3’ün yaygınlık kazanmasına destek olmak için Elrond ile el ele verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!