Kripto para pazarının piyasa değeri, 900 milyar doların altına düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para pazarının halihazırda devam eden kripto kışı sonrası düşüş eğilimine girerek 1 trilyon doların altına inen piyasa değeri, kısa bir süre önce 900 milyar doların da altına geriledi. CoinMarketCap verileri, güncel olarak kripto para piyasasında dolaşımda olan dijital varlıkların toplam değerinin 899 milyar dolar seviyesinde olduğuna işaret etti. Kripto piyasasının değeri, en son 2021’in yılının şubat ayında bu seviyelerdeydi. 

Aktarılan detaylara göre; Bitcoin, 12 Eylül Pazartesi günü yüzde 20’lik bir değer artışı yaşayarak 21 bin 800 dolardan işlem gördü. Fakat popüler kripto para birimi, 1 haftada yüzde 16,9’luk bir düşüşle 18 bin 445 dolar seviyesine geriledi. Bitcoin’in son 24 saat içerisinde yaşadığı değer kaybının ise yüzde 8 seviyesinde olduğu kaydedildi.  

Ethereum, hafta içerisinde yüzde 26’lık bir düşüş yaşadı

Benzer şekilde, kripto tarihinin en önemli teknolojik güncellemesi olarak görülen Merge yükseltmesi sonrası haftanın en çok konuşulan kripto para birimlerinden biri haline gelen Ethereum da 7 günde yüzde 26, son 24 saatte ise yüzde 11’lik bir düşüş yaşadı. Dünyanın en popüler ikinci kripto para biriminin, şu anda bin 294 dolardan işlem gördüğü belirtildi. Analistler, Ethereum’un Merge sonrası aksi yönde bir hareketlilik yaşamasını bekliyordu. 

Öte yandan; Ethereum’u, kripto para piyasasındaki pazar payında sırasıyla Tether, USD Coin ve Binance coin takip etti. Binance coin; hafta içerisinde yüzde 12,8, son 24 saatte ise yüzde 6,8’lik bir düşüşle 258,5 dolardan işlem görmeye başladı. Listenin devamında; sırasıyla Binance USD, XRP, Cardano, Solana ve DogeCoin yer aldı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto para pazarının piyasa değeri, 900 milyar doların altına düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!