Maincard, Fantezi Sporlarını Polygon’a Getirecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maincard, çeşitli fantezi sporlarını Polygon ağına getirecek. Web3 platformu, tam sürümün planlanan Kasım sürümünden önce 20 Eylül 2022’de Ethereum ölçeklendirme çözümünde testnet olarak adlandırılan alfa sürümünü başlatacağını açıkladı. Ayrıca Maincard, alfa test kullanıcılarına 500.000 dolar değerinde NFT ödülleri dağıtacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Maincard Sporları Web3 Teknolojisiyle Birleştirecek!

Pek çok kripto para meraklısı, oyun oynamanın Blockchain teknolojisinin nihai kitlesel benimsenmesini destekleyeceğine inanmaktadır. Fantezi sporlarına odaklanan bir Web3 girişimi olan Maincard da bu şirketlerden biridir. Şirket, popüler eğlenceye Blockchain tabanlı yaklaşımıyla tahmini 20,14 milyar dolarlık küresel fantezi spor pazarının dikkatini çekmeyi amaçlamaktadır. Platformun alfa sürümünü 20 Eylül’de piyasaya sürülecektir. Bu tarihte, Ethereum ölçeklendirme ağı Polygon’da kullanıma sunulacaktır. Test sürümü 24 saat olacaktır. Ayrıca test süresinin ardından, tam sürümün bu Kasım ayında yayınlanması beklenmektedir.

CEO’su ve kurucusu Val Maincard konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Blockchain teknolojisi, dünya nüfusunun yüzde 50’ini oluşturmaktadır. 3 milyar spor hayranını Web3 dünyasına getirmek için buradayız’ dedi. Maincard, kullanıcıların nihai sonuçlar ve oyuncu performansları hakkında tahminlerde bulunmalarını sağlayacaktır. Ayrıca gerçek zamanlı olarak eSpor, MMA ve futbol maçlarını izlemek mümkün olacaktır.

Platformun bekleme listesi şimdiden 10.000 kişiye ulaşmıştır. Ayrıca yapılan açıklamaya göre, önemli spor markaları ve lig ortakları yakında açıklanacaktır. Maincard’ın girişimi, platformun oyun içi para birimi olan NFT’ler olan Maincard’lar etrafında merkeze alınacaktır. Ayrıca ödüller hem kripto para birimi hem de NFT’lerle ödenecektir. Ana kartlar, platformun pazarında alınıp satılabilecektir. Ayrıca istenildiği takdirde gelecekteki spor fikstürlerine bahis oynamak için kullanmak mümkündür.

Deneme Sürümünde NFT Ödülleri!

Platformun hatasız olmasını sağlamak için Maincard, olası oyuncuları testlere yardımcı olmaya teşvik edecektir. Ödül olarak katılanlar, 24 saatlik test süresi sona erdikten sonra dağıtılacak olan 500.000 dolarlık ödül fonundan pay alabilir. Ödüller, oyunun tam sürümü yayınlandığında basın açıklamasına göre sırasıyla 10 Dolar, 100 Dolar ve 1000 Dolar’a mal olacak olan Common, Rare ve Epic ana kartlardan oluşacaktır. Ayrıca ödüllere hak kazanabilmek için, testçilerin hataları ayrıntılı olarak açıklayan ve iyileştirmeler için önerilerde bulunan bir formu doldurması gerekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Maincard, Fantezi Sporlarını Polygon’a Getirecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!