Chainlink (LINK) Yatırımcıları Herhangi Ticarete Başlamadan Önce Bunu Bilmeli!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Eylül’de Chainlink tarafından yapılan yakın tarihli bir duyuruda Chainlink, bunun zincir üstü iklim verileri için endüstri standardı olduğunu iddia etti. Son 24 saatte fiyatı %2,64 artarken soru şu: LINK’in fiyatı gelecekte yükselebilir mi?

Chainlink, Chainlink’in merkezi olmayan oracle ağları aracılığıyla zincir üzerinde sera gazı emisyon verileri sağlayarak Web3 şirketlerinin iklim değişikliği üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmalarını sağlama konusunda proaktif olmuştur.

Şirket ayrıca diğer şirketlere karbon kredisi programları ve doğrudan hava yakalama yoluyla yeniden ağaçlandırma hakkında bilgi konusunda yardımcı oluyor.

Rakamlara Bakılırsa…

Bununla birlikte, LINK’in dolaşımdaki piyasa değeri bir haftada %5,19 arttı. Bu arada, NFT pazarında da büyüyor.

Aşağıdaki resimde görülebilir. Geçen ay boyunca, Chainlink’in NFT hacmi büyüme gösteriyor ve NFT ticaret hacmi 15 Eylül’de 1,2 milyon dolara ulaştı. 

chainlinkchainlink (link) yatırımcıları herhangi ticarete başlamadan önce bunu bilmeli! 4

Bununla birlikte, LINK için bazı endişe alanları olduğundan, yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce dikkatli olmaları gerekir.

LINK’in hacmi son yedi gün içinde -%46,25 oranında değer kaybetti ve bu düşüş işareti olarak algılanabilir.

Yatırımcıları alarma geçirebilecek bir diğer gelişme, LINK’in Eylül ayının başından bu yana geliştirme faaliyetlerinde yaşanan düşüş olabilir. Bu, geliştiricilerin herhangi bir yeni güncelleme veya yükseltme üzerinde çalışmadığını açıkça gösterir.

chainlinkchainlink (link) yatırımcıları herhangi ticarete başlamadan önce bunu bilmeli! 5

Chainlink’in sosyal medya varlığı da benzer şekilde azaldı, sosyal medyadan bahsedenler %30,21 ve sosyal etkileşim %7,35 azaldı.

Ancak, LINK’in kredi notundaki düşüş Chainlink ekibinin büyümesini yavaşlatmadı. Çeşitli şirketlerle ortak olmaya devam ediyorlar. Bunu düşünün LINK, 15 Eylül’de, bir işin ilerlemesine bağlı olarak kullanıcı fonlarını kilitlemek ve serbest bırakmak için zincirdeki işlemleri onaylamak için serbest çalışma sitesi Lanceria laboratuvarlarıyla işbirliği yapacaklarını belirtti.

Bununla birlikte, Chainlink’in fiyatı son birkaç hafta içinde oldukça fazla hareketliliğe şahit oldu.

Fiyat 13 Ağustos’ta 9.36$’a kadar çıktı ve ardından 29 Ağustos’ta 6.186$’a düştü.

15 Eylül’de basında fiyat 7.31 dolardan işlem görüyordu. LINK’in fiyatı yakın zamanda büyük hareketler yapmayacak gibi görünüyor.

RSI, momentumun satıcılarda olduğunu gösteren 44.98 işaretindeydi. Ancak, OBV yana doğru hareket etti.

chainlinkchainlink (link) yatırımcıları herhangi ticarete başlamadan önce bunu bilmeli! 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
14

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink (LINK) Yatırımcıları Herhangi Ticarete Başlamadan Önce Bunu Bilmeli!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!