Megadeth, ‘Rattleheads’ NFT Koleksiyonu ile Web3’e Giriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü metal müzik grubu olan Megadeth, Web3 sektörüne girişini açıklayarak bir NFT koleksiyonu başlattı. NFT koleksiyonu, grubun maskotu Vic Rattlehead’in adını taşıyor. Ayrıca ‘Rattleheads’ koleksiyonu, üretken görseller ve temalar kullanarak grubun kırk yıllık kariyerini kutlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Megadeth, Rattleheads NFT Koleksiyonu!

Megadeth’in maskotu Vic Rattlehead, takım elbiseli iskelet bir karakterdir. ‘Kötülük görme, kötülük duyma, kötülük konuşma’ sloganının yanı sıra bir sansür amblemini temsil etmektedir. Ayrıca kulaklarının üzerlerinde metal kapaklar vardır. Ağzı kilitlidir ve gözleri yapıştırılmış bir siperlikle korunmaktadır. Şimdi de NFT koleksiyonuyla beraber NFT olarak hayata devam edecektir. Web3 topluluğu başka yeni üye olan Megadeth’i memnuniyetle karşılamıştır. Son 40 yıldır performans sergileyen grup, Rattleheads adlı üretken NFT koleksiyonunu piyasaya sürerek, hayranlarını mutlu etti.

Açıklamalara göre koleksiyonu, Upper Echelon Studios ve Five to One Collective oluşturdu. Ayrıca hayran kulüpleri Cyber ​​Army, koleksiyonun sanat içeriğini sağladı. Koleksiyon, grubun 40 yıllık tarihinin klasik görüntülerini ve temalarını içermektedir. Ayrıca, Megadeth dünyanın en popüler metal grupları arasında sayılmaktadır. Müzik grubunun solisti Dave Mustaine, grubun en üst sıralarda yer almasını sağlamak için çok çalıştıklarını dile getirmiştir. Ayrıca ilk albümlerinin yıldızlığa yükselişlerini işaret ettiğini de belirtmiştir.

Mustaine, bir web sitesi açan ilk müzik grubu olduklarını açıkladı. Bu nedenle, her zaman yeni teknolojiye ilgi duyduklarını dile getirdi. Üstelik grubun 2016’daki albümü Dystopia, tam bir VR deneyimi için tasarlanmıştır. Mustaine, Web3 teknolojisinin girişini, grubun hayranlarıyla bağlantı kurması için büyük bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi. Grubun son albümü şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 48.000 kopya satmıştır. Bu rakam sadece satışların ilk haftasında gerçekleşmiştir. Ayrıca, Billboard’un 200 listesinde üçüncü sırada yer almaktadır.

Müzik ve NFT

Son gelişmelerle birlikte müzik grubu Megadeth, NFT pazarına giren son müzik grubu olmuştur. Bu yılın başında ünlü şarkıcı Pharrell Williams, Doodles’ın baş marka sorumlusu olarak tanıtılmıştı. Doodles, kitlesel olarak büyüyen popüler bir NFT projesidir. Bu haftanın başlarında, proje 704 milyon doların üzerinde bir değerlemeye ulaşmıştır. Bu bir finansman turunda 54 milyon dolar topladıktan sonra gerçekleşmiştir.

Nisan ayında, ünlü bir hiphop sanatçısı olan Snoop Dogg, Death Row Session Volume 2 adlı albümünü NFT olarak yayınlamıştır. Koleksiyon, her biri yaklaşık 100 ETH karşılığında satın alınan ve o zamanlar 300.000 doların üzerinde bir değere sahip olan toplam 1.000 NFT’den oluşmaktadır. Son yaşanan düşüşlere rağmen NFT sektörü de dahil olmak üzere birçok marka ve şirket pazara yatırım yapmaya devam etmektedir. Sektör, Eminem, Snoop Dogg ve diğerleri gibi popüler karakterlerim büyük alımlarına ve ortaklıklarına şahit olmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Megadeth, ‘Rattleheads’ NFT Koleksiyonu ile Web3’e Giriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!