Birleşme Gününde Ethereum Fiyatı Sabit Kalırken, Bitcoin 20.000 Dolar Civarında Mücadele Ediyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Classic, Birleşmenin tamamlanmasının ardından son birkaç saat içinde ETH’den daha fazla sıçradı.

Uzun zamandır beklenen Ethereum Birleşmesi nihayet geldi, ancak ETH 1.600 dolar civarında sakin kaldığı için en azından şimdilik beklenen volatiliteyi getirmedi.

Öte yandan Bitcoin, son 24 saatte 20.000 doların altına düştü ve şimdi bu seviyenin üzerinde kalmak için mücadele ediyor.

ETH Birleşmesi Hareketlilik Olmadan Geldi

Belki de yıl boyunca kripto para birimi alanında en çok beklenen olay Ethereum Birleşmesi nihayet saatler önce iş kanıtı ana ağının hisse kanıtı Beacon Zinciri ile birleştiğinde meyvesini verdi.

Bazıları tarafından beklenen hareketliliğe rağmen, bu büyük geçiş henüz yerel kripto para biriminin fiyatını etkilemedi. ETH dün 1.600 doların altına düştü, saat önce 1.650 doların altına yükseldi ve şimdi bir kez daha 1.600 dolarda sakin duruyor.

Ripple, Cardano, Dogecoin, MATIC ve TRX, daha büyük alt borsalardan biraz yeşildeyken, Solana bir günde %3’ün biraz üzerinde arttı.

Buna karşılık, Binance Coin ve Polkadot, önemsiz günlük düşüşleri olan sadece iki büyük altcoin.

İlginç bir şekilde, Ethereum Classic, varlık 40 dakika önce kısaca dokunduğu için Birleşmeden daha fazla etkilendi.

Çoğu altcoinin küçük toparlanmasına rağmen, kümülatif piyasa değeri, gıpta edilen 1 trilyon doların altında kaldı.

ethereumbirleşme gününde ethereum fiyatı sabit kalırken, bitcoin 20.000 dolar civarında mücadele ediyor! 3

Bitcoin Tekrar 20 Bin Doların Altına Düştü

Birincil kripto para birimi, 22.800 dolarda durdurulduğunda çalışmasına devam edemediği için son birkaç gün içinde mücadele etti.

Bu yerel zirveden sonra, ABD TÜFE rakamları çıktı ve varlığı güneye doğru zorladı. Sadece birkaç saat içinde, bitcoin 2.000 dolardan fazla düştü ve 20.000 doların altına düşmeye yakındı.

Bu, nihayetinde son 24 saat içinde gerçekleşti ve BTC, 5 günün en düşük seviyesi olan 19.600 dolara düştü ve neredeyse 200 milyon dolar değerinde tasfiyeyle sonuçlandı.

Bu seviyeden sıçradı ve neredeyse anında 20.000 doları geri aldı. Şimdi, bir kez daha bu çizginin üzerinde kalmak için savaşıyor. Bununla birlikte, piyasa değeri hala 400 milyar doların altında ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %39’un altında.

ethereumbirleşme gününde ethereum fiyatı sabit kalırken, bitcoin 20.000 dolar civarında mücadele ediyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Birleşme Gününde Ethereum Fiyatı Sabit Kalırken, Bitcoin 20.000 Dolar Civarında Mücadele Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!