Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 5-11 Eylül tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (11 Eylül). Kaynak: CoinGecko

Terra (LUNA)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı Terra (LUNA) yakaladı. CoinGecko verilerine göre LUNA, son 24 saatte yüzde 2,1 oranında yükselerek 6,10 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 229,4 oranında bir yükseliş kaydederek, bu haftanın en çok yükselen coini oldu.

Cosmos SDK ve Tendermint konsensüs yapıları üzerine inşa edilmiş uygulamaya özel bir blockchain olan Terra’nın CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 0,976 milyar dolar.

TerraClassicUSD (USTC)

Haftanın en çok yükselen ikinci coini TerraClassicUSD (USTC). CoinGecko verilerine göre USTC, 24 saatte yüzde 13,4 düşmesine rağmen son bir haftada yüzde 91,1 yükselerek 0,0604 dolara yükseldi. Bu yükseliş USTC’yi haftanın en çok yükselen ikinci coini yapıyor.

TerraClassicUSD (USTC), Terra blockchainin merkezi olmayan algoritmik stablecoin’idir. Değeri ABD Doları’na sabitlenmiş, ölçeklenebilir, getirisi olan bir sanal paradır. Terra topluluğuna değer sağlamak ve Dai gibi diğer stablecoin liderlerinin karşılaştığı ciddi ölçeklenebilirlik sorunlarının ortasında DeFi için ölçeklenebilir çözümler sunmak için oluşturulan USTC’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 0,592 milyar dolar.

Ravencoin (RVN)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü coini Ravencoin (RVN) oluyor. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 2,6 düşen ancak son bir haftada ise yüzde 79,6 yükselen RVN, 0,0516 dolar seviyesine ulaştı.

Kullanıcıların daha kolay ve hızlı biçimde token oluşturabilmesi için tasarlanmış bir iş ispatı (PoW) blockchaini olan RVN’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 0,604 milyar dolar.

Terra (LUNC)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü coini Terra (LUNC) oluyor. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 6,3 yükselen LUNC, son bir haftada ise yüzde 74,4 yükselerek 0,000451 dolar seviyesine ulaştı.

Terra, sabit fiyatlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için itibari (fiat) para birimlerine sabitlenmiş stablecoin kullanan bir blockchain protokolüdür. Tanıtım belgesine göre, itibari para birimlerinin fiyat istikrarını ve geniş kapsamlı benimsenme özelliğini, Bitcoin (BTC) altyapısındaki sansür engelleme gücüyle birleştirirken hızlı ve uygun fiyatlı anlaşmalar sunan Terra’nın CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 3,114 milyar dolar.

Rocket Pool (RPL)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni Rocket Pool (RPL) oluyor. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 4,1 yükselen RPL, son bir haftada ise yüzde 46,4 yükselerek 34,64 dolar seviyesine ulaştı.

Ethereum hisse ispatı (PoS) altyapı hizmeti sunan RPL, Vitalik Buterin tarafından 2016 sonlarında piyasaya sürülen Mauve Paper’a dayanarak tasarlanıp inşa edildi.

Sahip oldukları Ether’leri karşılığında faiz türünden kazanç elde etmek isteyen bireyler ve işletmeler, Rocket Pool’un merkeziyetsiz node (düğüm) operatörleri ağını, stake işlemi için kullanabiliyor.

CoinGecko verilerine göre RPL’nin piyasa değeri 0,649 milyar dolar.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!