JPMorgan Gelecek Kripto Planları için Uzman Arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü günümüzde öyle bir hâle geldi ki, dev bankaların dahi sürekli olarak kripto ve Blockchain uzmanı aradığına şahitlik ediyoruz. Buna bir örnek de son olarak JPMorgan’dan geldi. Wall Street’in dev bankası JPMorgan, kripto pazarındaki erişimini genişletmek ve ödeme grubunda Web3, metaverse ve Blockchain‘e yer vermek için yeni bir iş geliştirme uzmanı arıyor.

JPMorgan’dan Kripto Odaklı İş Uzmanı Arayışı

Günümüzde kripto ve Blockchain uzmanları hiç olmadığı kadar değerli. Öyle ki Blockchain dönüşümünde artan kullanıcı talebi, dev şirketlere de hızla yansımış durumda. Bu taleplerden birisi de JPMorgan’dan geldi. Kripto borsası Coinbase için de bankacılık hizmetleri sağlayan JPMorgan, LinkedIn’de bir kripto iş geliştirme yöneticisi için bir iş ilanı yayınladı.

İş ilanında yer alan iş tanımına göre, yeni işe alınan kişi, işlemsel forex, likidite, hazine hizmetleri ve escrow dahil olmak üzere çok çeşitli ödeme ürünleri için yeni kurumsal müşterileri sıralamaktan sorumlu olacak.

İlginizi çekebilir: Cardano’nun Lending Platformu Bug Bounty Yayımladı

İş ilanında yer alan detaylarda şu ifadelere dikkat çekiyor:

“Bu segmentler için bir endüstri oyun kitabı yok. Bu kişi, bir yol açmak, çerçeveler oluşturmak ve belirsizlikler arasında son derece hızlı hareket eden şirketlerle çalışmak konusunda rahat olmalı. Bu segmentler, büro finans uzmanlarının geleneksel eğitimine uymayan yazılımlar hakkında daha fazla teknik bilgi gerektiriyor”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan Gelecek Kripto Planları için Uzman Arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!