Cardano’nun Lending Platformu Bug Bounty Yayımladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünen en önemli konularından biri de şüphesiz hack saldırıları. Özellikle artan popülaritesi ile birlikte dolandırıcıların ve siber saldırganlarında odak noktası hâline gelen Blockchain sektörü, çözümü yine hacker’larda arıyor. Öyle ki Cardano‘nun mainnet arifesinde olan NFT lending platformu Aada, yeni bir bug bounty programı duyurdu.

Cardano’nun Lending Platformu Aada, Bug Bounty Programını Duyurdu

Cardano’nun ilk NFT lending protokolü olan Aada Finance, 13 Eylül’de yapılması planlanan ana ağ lansmanından önce bir bug bounty programı duyurdu.

Yayımlanan blog yazısına göre protokol, kritik bir akıllı sözleşme güvenlik açığı bulunması ve bildirilmesi durumunda 25.000 dolar verecek. Aylarca halka açık test ağında test edilen protokol yakın zamanda kullanıma mainnet‘te çalıştırılacak. Dijital varlıkları ödünç vermek için bir platform olan Aada Finance, kullanıcıların NFT’lerini tahvil tekniği kullanarak varlıkları birbirleri arasında ödünç vermelerini ve ödünç almalarını sağlayacak.

İlginizi çekebilir: Vitalik Buterin’den Ukrayna Desteği: Kiev Tech Summit’e Katıldı

Bu noktada Aada Finance, 22 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen Vasil yükseltmesinden önce başlatmayı planlıyor. Bu yüzden her türlü soruna karşı hazırlık olmak isteyen geliştirici ekip, yayımladığı son blog yazısında şu detaylara yer verdi:

“Sunduğumuz bu bug bounty programı, teknik bilgisi olmayan topluluk üyelerimizi güvenli bir şekilde borç vermeye ve ödünç almaya ikna edecek. Ek olarak geliştiricileri de aktif olarak katılmaya ve akıllı sözleşme kodumuzdaki mevcut güvenlik açıklarını bularak katkıda bulunmaya itecek. Bu şekilde olabilecek olaylarla ilgili riskleri derhal yöneteceğiz”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano’nun Lending Platformu Bug Bounty Yayımladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!