Solana 95 Milyon İşlemi Tamamlarken, SOL Yeni Bir Şafak Doğabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) ‘un blok zinciri gezgininden elde edilen son veriler, ağın toplam 96.62 milyon işlem gerçekleştirdiğini belirtti. Aslında, bu yazı yazılırken ağ saniyede ortalama 3.044 işlem gerçekleştirdi.

Bunun gibi etkileyici istatistiklerle SOL, şüphecilerinin yanlış olduğunu kanıtlayabilirken aynı zamanda Solana’nın arıza süresi boyunca FUD’yi de düşürebilir.

SOL’un şüphecilerin güvenini yeniden kazanıp kazanamayacağı henüz görülmese de, ağ kripto topluluğunun ilgisini çekmiş gibi görünüyor. LunarCrush’ın aşağıda verilen grafiği, Solana’nın sosyal medya sözlerindeki ve etkileşimlerindeki önemli artışı vurguladı.

solana 95 milyon i̇şlemi tamamlarken, sol yeni bir şafak doğabilir! 3

Yukarıda bahsedilen grafik, geçen hafta SOL’un sosyal medya etkileşimlerinde %13,8’lik bir artış ve sosyal sözlerinde %2,31’lik bir artış gösterdi.

Ancak iyi haberler burada bitmiyor. 7 Eylül tweet’inde Messari, SOL’un 2000’den fazla düğümü ölçekleyebildiğini açıkladı. Bu, Solana ekibinin arıza süreleriyle ilgili sorunlarını çözmek için çok çalıştığının bir başka göstergesidir.

Solana’daki işlem ücretleri (doğrulayıcılar için gelir) düşük olduğundan, bir düğümü çalıştırmak zorlaşır. Bunun nedeni, doğrulayıcıların çok düşük ücretlerle işlemlerden para kazanmanın mümkün olan en iyi yolunu bulması gerektiğidir.

Ancak SOL’un düşük işlem ücretleri, insanların NFT topluluklarına çekilmesinin nedenlerinden biridir . Yeni güncellemeler ve iyileştirmeler pastanın üzerindeki kirazdır.

Yakın tarihli bir gelişmede, Goatswap Solana’nın ilk Otomatik Piyasa Yapıcısı’nı (AMM) piyasaya sürdü. Bu lansmanla, kullanıcılar NFT’leri otomatik olarak satın almak, satmak veya takas etmek için havuzlar oluşturabilecekler.

SOL tarafında pek çok iyileştirme olmasına rağmen, fiyat hala pek umut vaat etmedi. Fiyat bir süredir 33,99 dolar ve 30,09 dolar aralığında kaldı. Ancak fiyatın 33.99 doları aşma şansı olabilir. 

Token, son 24 saat içinde fiyatında %3,1’lik bir artış gördü. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 65’te, momentumun şu anda alıcılarda olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda Solana’nın fiyatının kısa vadede daha iyiye gidebileceğini de gösteriyor.

solanasolana 95 milyon i̇şlemi tamamlarken, sol yeni bir şafak doğabilir! 4

SOL için işler olumlu görünse de okuyuculara SOL kadar dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Altcoin, fiyatını olumsuz yönde etkileyebilecek uzun bir kesinti ve diğer sorunlar geçmişine sahiptir. 

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana 95 Milyon İşlemi Tamamlarken, SOL Yeni Bir Şafak Doğabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!