Elon Musk’ın Ardından Changpeng Zhao’da Bot Hesaplardan Şikayetçi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın ardından dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’da Twitter botlarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter’da dolaşan bot hesaplara karşı isyan eden Tesla CEO’su Elon Musk’ın ardından Changpeng Zhao’da bot hesaplara karşı şikayetlerini dile getirdi. CEO 8 Eylül tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dijital varlıklara yönelik bir haber sitesinin gönderisinin altına yorum yapmış olan bot hesapların kayda alındığı bir video paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

Twitter’ın yapılacaklar listesinde neler var bilmiyorum ancak Elon ile olan davalarını göz önünde bulundurunca bot sorununun yüksek öncelikli olması gerektiğini varsayıyorum. Onlar her yerdeler…

Elon Musk, Haziran ayında Twitter yönetim kurulu ile sosyal paylaşım sitesini 44 milyar dolara alma konusunda anlaşmıştı. Daha sonrasında ünlü CEO, Twitter’ın bot hesaplar konusunda yeterince şeffaf davranmadığını öne sürerek satın alma teklifini geri çekmişti. Bunun üzerine Twitter ve Musk arasında hala devam eden bir hukuki süreç başladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’ın Ardından Changpeng Zhao’da Bot Hesaplardan Şikayetçi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!