Türkiye, Ethereum Merge’e İlgi Konusunda Üst Sıralarda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Blockchain ağında yaşanan devrim niteliğindeki geçiş, küresel olarak takip ediliyor. Binlerce geliştiricinin aktif olarak çalıştığı Ethereum Merge‘ü, birçok ülkeden takipçiye sahip. CoinGecko‘nun araştırmalarına göre ise Türkiye, Ethereum Merge’e ilgi söz konusu olduğunda üst sıralarda yer alıyor.

Kaynak: CoinGecko

Türkiye Ethereum Merge ilgi Sıralamasında 7. Sırada Yer Alıyor

Ethereum Blockchain ağı için oldukça kritik bir dönemden geçiyoruz. Bir tarafan düşüş yaşayan piyasalar, diğer tarafta ise gelişimini sürdüren projeler yer alıyor. Türkiye ise bu gelişmelerde aktif olarak rol oynayan ülkeler arasında. Öyle ki Türk kripto topluluğu küresel kripto etkinliklerinde dahi adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak kripto para traker’ı CoinGecko’nun yaptığı bir araştırmaya göre Türkiye, Ethereum Merge’ü söz konusu olduğunda en ilgili 7. ülke konumunda.

Yapılan araştırmada Ethereum Merge’üne ilgi gösteren ülkelerin başında Singapur geliyor. Toplamda 377 puan alarak listenin zirvesinde yer alan ülkeyi İsviçre ve Kanada takip ediyor. Öyle ki Singapur ve İsviçre, dünya çapındaki Ethereum Merge ve ETH Merge aramalarının toplamının yüzde 16’ının oluşturuyor.

İlginizi çekebilir: Hindistan Maharashtra Eyaleti, Blockchain Teknolojisini Kullanacak

Bununla birlikte PoW’dan PoS’a geçen Ethereum’un da etkisi ile bu araştırmada yer alan ilk 8 ülkede PoW aramaları yüzde 169 daha fazla. Ek olarak PoS söz konusu olduğunda ise ETH ve Ethereum aramalarının da yüzde 40 daha fazla olduğunu görüyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye, Ethereum Merge’e İlgi Konusunda Üst Sıralarda
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!