Optimism, 300 bin OP tokeni dağıtıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü 1inch, Optimism’e katılımları durumunda kullanıcıları ücretsiz tokenlerle ödüllendiriyor. 1inch’e göre bu ödüllendirme etkinliği, Ethereum katman-2 ölçekleme çözümündeki etkinliği daha da teşvik edecek.

1inch salı günü yaptığı açıklamada, en çok aktiflik gösteren cüzdanlara ve Optimism’deki normal kullanıcılara 300 bin OP tokenini eşit olarak dağıtacağını duyurdu. Kullanıcılarına, ağın çok katmanlı yönetişim sistemine katılma seçeneği veren Optimism’in yerel kripto para birimi OP tokeni, 3.782 cüzdan arasında dağıtılacak.

CoinMarketCap’e göre OP tokeninin mevcut değeri, gün içinde yüzde 5 değer kazandıktan sonra 1,22 dolar seviyesine ulaştı. OP tokeni, mayıs ayında ilk kez airdrop olarak kullanıcılara dağıtıldıktan hemen sonra 4,57 dolar gibi yüksek bir rakamdan işlem görüyordu ancak, o günden bu yana temel piyasa koşulları nedeniyle aşırı fiyat oynaklığıyla karşı karşıya kaldı. Bunlara ek olarak, Optimism firmasının airdrop etkinliğini duyurmasının ardından talepte büyük bir artış yaşandı.

1inch firması, Ağustos 2021’de Optimism ile entegrasyon sağladı ve bu entegrasyonun ardından işlem hızları oldukça arttı. Kurucu ortak Sergej Kunz, perşembe günü yaptığı açıklamada 1inch’in Optimism ile entegrasyonun olumlu sonuçlar doğurduğunu söyledi.

Şirket, Ağustos 2022 itibariyle 45 binden fazla cüzdanın Optimism’deki 1inch protokolleriyle etkileşime girdiğini ve bu cüzdanların yaklaşık yarısının, işlemlerinin çoğunu 2. katman ölçeklendirme çözümü olarak gerçekleştirdiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir: Vitalik: Layer-2 ölçeklenme çözümleri kripto ödemelerini yine mantıklı hale getirecek

Optimism ağını denetlemekle görevli Optimism Vakfı, bu yılın nisan ayında yönetişim yapısında değişikliğe gittiklerini açıkladı. Bu değişiklikle birlikte, yeni kurulan “Optimism Kolektifi” iki bileşen tarafından yürütülecek: Gelirler yoluyla fonları dağıtmakla görevli Citizens’ House ve protokol yükseltmelerini oylamaktan sorumlu Token House.

 Optimism’in toplam kilitli değeri (TVL) grafiği. Kaynak: DeFi Llama.

DeFi Llama’dan alınan verilere göre, Optimism’in toplam kilitli değeri (TVL) ağustos başında 1,1 milyar doların üzerine çıkarak zirve yapmıştı. Şu an ise, 892,9 milyon dolar seviyesinde seyrediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Optimism, 300 bin OP tokeni dağıtıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!